Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μήνυμα Κωνσταντινίδη για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ, θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους νέους και τις νέες της Φλώρινας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.
Είναι μια σημαντική στιγμή, που δικαιώνει τις προσπάθειες και τον αγώνα που κατέβαλαν τα παιδιά, με τη στήριξη των καθηγητών και των γονιών τους.
Ως ακαδημαϊκοί πολίτες, συνεχίζουν τον αγώνα, όπως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και όσοι στάθηκαν άτυχοι.
Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά της Φλώρινας έχουν αποδείξει, ότι διαθέτουν το σθένος, τη συνέπεια και την αποφασιστικότητα να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις.

1 σχόλιο:

  1. "Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά της Φλώρινας έχουν αποδείξει, ότι διαθέτουν το σθένος, τη συνέπεια και την αποφασιστικότητα να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις".


    - Σε αντίθεση με τους πολιτικούς της...

    - Τους πληρωμένους και "εθισμένους" (μπορεί και "ερεθισμένους"), σε προσωπικές αντιπαλότητες, "εκδότες" εφημερίδων (και τα ταλαίπωρα όντα, που βάφτισαν..., "δημοσιογράφους" "τους")...

    - Συν, όλους αυτούς που τρέχουν πίσω από μια, προσωρινή "λεζάντα", η οποία συνυπογράφει τα όσα ζούμε σήμερα.

    Μετά την "ελπίδα", "παρέχουμε ως επιβράβευση" στους νέους, το σενάριο της Ελληνικής ταινίας:

    "Οδός ονείρων"

    (Με την αξέχαστη μελωδία του Μάνου Χατζιδάκι).

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.