Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Την Κυριακή – αντί της Παρασκευής – η εναρκτήρια εκδήλωση του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση

Συνεδρίασε την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης «Με δάκρυ, με αίμα και με όραμα», η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας, παρουσία και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερωνύμου.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την άφιξη του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος θα είναι στη Φλώρινα την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012 και για την αναβολή της εκδήλωσης «Με δάκρυ, με αίμα και με όραμα», λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που προβλέπει για την περιοχή μας η ΕΜΥ.
Αποφασίστηκε λοιπόν, η πραγματοποίηση της εκδήλωσης και η επίσημη κήρυξη της έναρξης των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 ετών από την απελευθέρωση της Φλώρινας από τον τουρκικό ζυγό να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Ιουλίου 2012 και ώρα 21:00, μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, αντί για την Παρασκευή 27 Ιουλίου.
Να σημειωθεί, ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.