Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η ιδιοκτήτρια του West Channel

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της ιδιοκτήτριας του τηλεοπτικού σταθμού West Channel Βίκυς Παπαφίλιππου. Νωρίς το πρωί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Η Βίκυ Παπαφιλίππου καταγόταν από την Κοζάνη όπου μεγάλωσε και παντρεύτηκε με τον Νίκο Παπαφιλίππου (διπλ/χο ηλεκτρολόγο μηχανικό / τ. Βουλευτή Ν.Κοζάνης).
Ήταν απόφοιτη Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης (1965) με μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Δίκαιο που πραγματοποίησε με κρατική υποτροφία στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου της Χάγης Ολλανδίας.
Ασκούσε επί 40 και πλέον χρόνια ενεργό δικηγορία στο Εφετείο Λαρίσης και Κοζάνης και διαθέτει σημαντική εμπειρία εκτός από τα ποινικά σε νομικά θέματα που διέπουν επιχειρηματικές δραστηριότητες (Εταιρείες Α.Ε., ΕΠΕ, και Ο.Ε.)
Επί 22 χρόνια (από το 1988 μέχρι σήμερα), παράλληλα με την άσκηση της δικηγορίας, ασχολούνταν με τη διοίκηση και τη λειτουργία του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ‘‘WEST’’ (West Channel και West Radio) που έχει έδρα την Κοζάνη.

Πηγή: kozan.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της... Καλό Παράδεισο... Αντίο Κυρία Βίκυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.