Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

«Ανάσα» για επιχειρηματίες και καταναλωτές η εκπτωτική κάρτα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας


106 επιχειρήσεις της Φλώρινας συμμετέχουν μέχρι στιγμής στον Εκπτωτικό Οδηγό του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας, παρέχοντας με αυτόν τρόπο μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων στους κατόχους της εκπτωτικής Κάρτας Μέλους του Ομίλου.
Ο ΟΕΝΕΦ σε μια προσπάθεια να τονώσει την τοπική αγορά αλλά και να ελαφρύνει κατά ένα ποσοστό το κόστος των καθημερινών δαπανών των πολιτών της Φλώρινας ανέλαβε την πρωτοβουλία της έκδοσης της ειδικής αυτής εκπτωτικής κάρτας σε συνεργασία με επιχειρήσεις της πόλης αλλά και του νομού γενικότερα.
Το δίκτυο των συμβεβλημένων με την κάρτα επιχειρήσεων αυξάνεται συνεχώς καθώς το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών του τόπου για τόνωση της τοπικής κατανάλωσης αλλά και στήριξης των καταναλωτών είναι ιδιαίτερα έντονο.
Ο Εκπτωτικός Οδηγός παρουσιάστηκε χθες, σε ειδική εκδήλωση. Για το θέμα τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος του Ο.Ε.ΝΕ.Φ. Κώστας Φιλιππίδης, ο αντιπρόεδρος του Ο.Ε.ΝΕ.Φ. Παύλος Σταυρίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Ε.ΝΕ.Φ. Γιάννης Αλεξιάδης, το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Ο.Ε.ΝΕ.Φ. Κωνσταντίνος Στεργίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης και ο πρόεδρος της ΔΕΘ Θόδωρος Σουμπάσης.
Η προσωρινή λίστα με τις ήδη συμβεβλημένες επιχειρήσεις είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ομίλου http://www.oenef.blogspot.com.
Υπενθυμίζεται ότι: η κάρτα δεν έχει κόστος αγοράς. Η κάρτα είναι για τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου και όσοι επιθυμούν να την προμηθευτούν συμπληρώνουν αίτηση μέλους - φίλου του Ομίλου. Το κόστος εγγραφής -συνδρομής (για 1 έτος) είναι 5 ευρώ και η κάρτα δίνεται δωρεάν. Ο κάτοχος της κάθε κάρτας μπορεί να λάβει το ποσοστό της έκπτωσης που παρέχει η κάθε επιχείρηση με την απλή ανάδειξη της κάρτας κατά την επίσκεψη στο κατάστημα. Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να γίνει κάτοχος της κάρτας είτε με άμεση επικοινωνία με ένα από τα μέλη του ΟΕΝΕΦ είτε με μια ηλεκτρονική αίτηση στο e-mail του Ομίλου στη διεύθυνση: oenef@yahoo.gr.

Ακούστε στα παρακάτω video τι δήλωσαν για την Κάρτα και τον Οδηγό:

Κώστας Φιλιππίδης, πρόεδρος του Ο.Ε.ΝΕ.Φ.


Κώστας Στεργίου, μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Ο.Ε.ΝΕ.Φ.


Σάββας Σαπαλίδης, πρόεδρος Επιμελητηρίου


Θωμάς Ταλλίδης, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. Τα παντα ειναι σαπια σαυτη τη χωρα γιατι οι πιο πολλοι που ειναι σε σοβαρες θεσεις ειναι με μεσο ή όσοι παλεύουν ελπίζουν να καταλάβουν τις θέσεις αυτών .

    Ασχετοι, χωρις παιδεια , με μονο οραμα να κανουν καμια κομπινα να τα κονομησουν.

    Χαμηλό επίπεδο προτάσεων...εξαντλούνται στα τυπικά χωρίς κάποια καινοτομία.

    Και δυστυχως κανεις δεν θελει να ταλλαξει ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανώνυμε φίλε είμαστε στη διάθεση σου για συζήτηση και υλοποίηση υψηλού επιπέδου προτάσεων,με καινοτομία και όραμα-αρκεί να σηκωθείς από τον καναπέ σου,να πετάξεις την ανωνυμία σου και να μας βοηθήσεις να τα αλλάξουμε όλα!!!
    Με τα λόγια δεν αλλάζει τίποτα,με την άγονη κριτική δεν αλλάζει τίποτα,με τις αερολογίες δεν αλλάζει τίποτα...σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση για μια πραγματικά γόνιμη συζήτηση...για να τα αλλάξουμε όλα ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.