Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο Μητσοτάκης, το τέρας της Χρυσής Αυγής και τα συγκοινωνούντα δοχεία

Του Παύλου Μουρουζίδη

Καιρό τώρα, ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκτιμούμε πως η συντονισμένη φραστική επίθεση στο σύνολο της Αριστεράς από Βενιζέλο-Σαμαρά προ μηνών στο κοινοβούλιο, παράλληλα με τα παρακρατικού τύπου χτυπήματα των φοιτητικών παρατάξεων το Μάρτιο, ως τα προεκλογικά τηλεοπτικά βρισίδια της Ντόρας στο βουλευτή κ. Στρατούλη με ύφος νταβατζή του υπόκοσμου και της νύχτας, δεν είναι συμπτωματική ή ήσσονος σημασίας, αλλά σηματοδοτεί μία ποιοτική-δομική αλλαγή του πολιτικού συστήματος.
Το επιβεβαιώνουν η θρασύτατη επίθεση του κασιδοκέφαλου Κασιδιάρη στη βουλευτή του ΚΚΕ και οι ολοένα συχνότερες, δεκάδες επιθέσεις της Χρυσής Αυγής τον Ιούνιο σε μετανάστες (Αττική, Βέροια, Ηράκλειο), περίπτερα και υποψήφιους βουλευτές κομμάτων της Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΚΕ - Αγ. Παρασκευή), η καταστροφή του μνημείου του Άρη Βελουχιώτη(!) στη Μεσούντα Άρτας, επιθέσεις εν τέλει απέναντι στον πραγματικό-μοναδικό τους εχθρό: τους μετανάστες και την Αριστερά.
Το «αφοπλιστικό» επιχείρημα χρόνων, ήταν πως οι μετανάστες μας παίρνουν τις δουλειές. Τώρα που δεν υπάρχουν καθόλου δουλειές το επιχείρημα μεταλλάσσεται στο «μας παίρνουν τις θέσεις, στους παιδικούς σταθμούς και στα ράντζα των νοσοκομείων». Αυτό το τελευταίο το λέει ο Σαμαράς και η Χρυσή Αυγή συμπληρώνει (το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο) πως θα κάνει ντου… Είναι τόσο φτηνή, κοντόφθαλμη και μισάνθρωπη αυτή η λογική, που σε λίγο θα μας πουν πως οι μετανάστες «μας κλέβουν τ’ αποφάγια από τους κάδους σκουπιδιών - οι σκουπιδοτενεκέδες είναι αποκλειστικά για τους … Έλληνες!».
Είναι όμως αυτοφυές το σαρκοβόρο σαπρόφυτο της Χρυσής Αυγής; Πρόκειται απλώς για τα ζόμπι των φασιστοσυνάξεων σε Γράμμο-Βίτσι στα οποία, παρεπιπτόντως, πρωτοστατούσαν απομεινάρια της ΕΠΕΝ, συμμετείχαν (απευθύνοντας χαιρετισμό και καταθέτοντας στεφάνι) βουλευτές της ΝΔ (Μιχ. Παπαδόπουλος) και άλλα ζόμπι (Α. Καντιώτης), αγκαλιά με τους Χρυσαυγίτες;
«Αντιβία στη βία των κουκουλοφόρων και της Αριστεράς.» χαρακτήρισε ο κόμης Δράκουλας της πολιτικής σκηνής Κ. Μητσοτάκης, τη δράση της Χρυσής Αυγής και των ακροδεξιών ομάδων. «Δεν επιτρέπεται ούτε βία από την Αριστερά(!) ούτε αντιβία(!) από τη Δεξιά». Δηλαδή οι κουκουλοφόροι φέρανε τη Χρυσή Αυγή! Κρίμα που δε «βγάλανε» τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους, όπως υπόσχεται ο Σαμαράς, για να διαπιστώσουμε πως οι περισσότεροι είναι έμμισθοι υπάλληλοί τους, ασφαλίτες και μπράβοι της νύχτας…
Πήρανε όμως πληρωμένη απάντηση, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Σαμαράς, από τον άλλο απίθανο τύπο, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, όταν τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα, ομολογώντας αυτό που όλος ο κόσμος ξέρει, πως στην ουσία ΝΔ-ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή είναι «αδελφά κόμματα»! Η θεωρία των «συγκοινωνούντων δοχείων» βρίσκει την απόλυτη ομολογία και αποκάλυψη στη «δεξιά πολυκατοικία»!
Στο ΠΑΣΟΚ, ασκούνται σε ασκήσεις σοφιστιών. Την Πέμπτη το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Πτολ/δας, ο ανιστόρητος κ. Κουκουλόπουλος προσπαθούσε να μας πείσει (προφανώς τα 50 λαμόγια-κλακαδόροι του ακροατηρίου του δεν έχουν ανάγκη να πειστούν) να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ για να μην ξεπουληθούν οι ΔΕΚΟ αντί πινακίου φακής(!), για να αντισταθούν στην Τρόικα και την εξωτερική επιβολή(!) και τελευταίο και καλύτερο, για να εξαφανίσουν την ακροδεξιά, όπως έχει κάνει στην Ιστορία (κάπου εκεί μπέρδεψε και τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης!) και εγγυάται να το ξανακάνει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη!... Ας του πει κάποιος τέλος πάντων, πως οι γερμανοί σοσιαλοδημοκράτες (1918-1919) της εποχής, Νότσκε και Έμπερτ, κατέσφαξαν τους Σπαρτακιστές, χιλιάδες εργάτες, τη Ρόζα Λούξεμπουργκ και τον Κ. Λήμπνεκχτ, κι άνοιξαν το δρόμο στο Χίτλερ!..
Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά στην Ιστορία, ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα η Αριστερά, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται.
Όπως και στην περίοδο που γεννήθηκε ο φασισμός, σε περίοδο κρίσης, έτσι και τώρα, ο φασισμός ως επιλογή της άρχουσας τάξης – τμημάτων του κεφαλαίου, είναι η ετεροθαλής αδερφή της αστικής δημοκρατίας, που προκρίνεται για να συντρίψει την άνοδο του εργατικού και αριστερού κινήματος, όταν η ίδια η αστική δημοκρατία δεν μπορεί να το κάνει.
Ο φασισμός και ο ναζισμός είναι γέννημα θρέμμα του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την παραβίαση της αστικοδημοκρατικής νομιμότητας από πλευράς της άρχουσας τάξης. Αυτό εκφράζει συμπυκνωμένα το χαστούκι του νεοναζί μπράβου στη Λ. Κανέλλη. Αυτή η παραβίαση δεν είναι όμως δυνατόν να νικηθεί χωρίς όξυνση της ταξικής πάλης, καθώς και σε όλα τ’ άλλα πεδία της αντιπαράθεσης, ιδεολογίας-θεωρίας-πάλης-αλληλεγγύης και λαϊκής αυτοάμυνας. Ένα μαζικό λαϊκό κίνημα της ρήξης και της ανατροπής είναι η καλύτερη απάντηση στους ταγματασφαλίτες που ξαναβγαίνουν απ’ τα λαγούμια τους.
Απαιτούμε τη διάλυση της Χρυσής Αυγής, να τεθεί εκτός νόμου αυτή η εγκληματική συμμορία! Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη πως υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο. Η βία της ΧΑ είναι η βία του καπιταλιστικού συστήματος που λόγω κρίσης δεν έχει περιθώρια παροχών κι επιλέγει το σφαγιασμό εργαζομένων και συνταξιούχων, για να αντιρροπήσει τη μικρή του (ως ποσοστό) κερδοφορία. Να ξέρουν όμως καλά, πως όπως στο παρελθόν το λαϊκό κίνημα διέλυσε τις ομάδες των Μπουραντάδων, τους ΜΑΥδες, την ομάδα Χ και όλους τους γερμανοτσολιάδες πρόγονους της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής, έτσι θα διαλύσει και τους σύγχρονους ταγματασφαλίτες!

11 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε ομορφόπαιδα; Μόλις ο Λαϊκός Σύνδεσμος απέκτησε την υποστήριξη του κόσμου, ξαφνικά έγινε ενοχλητικός; Και θέλουμε και να τον βγάλουμε εκτός νόμου; Γιατί, επειδή δεν μπορούμε πια να τον συκοφαντούμε και να τον κοροιδεύουμε;
    Φοβερή η δημοκρατία α-λα-τούρκα που έχετε στο μυαλό σας. Ό,τι μας ενοχλεί το βγάζουμε παράνομο. Ό,τι και να γίνει όμως, η λαϊκή απαίτηση για καθαρό Ελληνικό πατριωτικό κόμμα δεν υποχωρεί. Και στην Τουρκία που τόσο θαυμάζετε το ισλαμικό κόμμα το βγάζανε συνεχώς παράνομο τα εγκάθετα δικαστήρια, μεχρι που έγινε τελικά κυβέρνηση. Πολύ γουστάρω να γίνει και εδώ το ίδιο, μεθαύριο να έχει και η Ελλάς πραγματική πατριωτική κυβέρνηση Χρυσής Αυγής, να καθαρίσει ο τόπος από την κοπριά. Έτσι, να δίνετε ιδέες τέτοιες. Μας δίνετε δύναμη, και σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να πρωτοσχολιάσει τώρα κανείς σε όσα γράφτηκαν παραπάνω;
      Θα τα πάρω ένα ένα:

      Γράφεις: "Δημοκρατία αλα τούρκα που έχετε στο μυαλό σας"
      Τελικά είναι άξιο απορίας το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την δημοκρατία. πώς ορίζεται λοιπόν η δημοκρατία; Ως "το ξύλο ή οι βρισιές απέναντι σε οποιονδήποτε έχει άλλο χρώμα ή διαφορετική άποψη"; Σίγουρα όχι! Δε χρειάζεται πολύ ψάξιμο να το αντιληφθεί κανείς, αρκεί να ανοίξει κανένα βιβλίο ή πολύ απλά το σύνταγα της Ελλάδας.

      Πάμε παρακάτω:
      Γράφεις: "η λαική απαίτηση για καθαρό ελληνικό πατριωτικό κόμμα":
      Η ίδια η χρυσή αυγή ορίζεται ως εθνικιστικό κόμμα.
      Για να δούμε τη σημασιολογική διαφορά ανάμεσα στις δυό έννοιες τις οποίες πολλοί ταυτίζουν τελευταία.
      Σύμφωνα με το λεξικό ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ:

      πατριωτισμός:η έμπρακτη αφοσίωση και αγάπη κάποιου προς την πατρίδα του πχ "η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων".

      Εθνικισμός:"η υπερβολική και αποκλειστική προσήλωση προς την ιδέα του έθνους και των εθνικών ιδεωδών, με κύριο χαρακτηριστικό τη διάκριση των εθνών σε ανώτερα και κατώτερα και τη διάθεση επιβολής των πρώτων στα δεύτερα".

      Επίσης: εθνισμός: "δηλώνει τον αγνό πατριωτισμό"
      εθνικισμός: "τις εθνικιστικές επεκτατικές βλέψεις".
      (λεξικό Μπαμπινιώτη).

      Και συνεχίζουμε:
      Γράφεις:"Πολύ γουστάρω να γίνει και εδώ το ίδιο, μεθαύριο να έχει και η Ελλάς πραγματική πατριωτική κυβέρνηση Χρυσής Αυγής, να καθαρίσει ο τόπος από την κοπριά".
      Ας προσέχει ο καθένας τί εύχεται. Η ιστορία είναι για να διδάσκει... Απο κεί και πέρα περί ορέξεως...

      Παρ΄ όλο που απαντώ ψύχραιμα και με σεβασμό, είμαι σίγουρος πως πολλοί θα αρχίσουν να βρίζουν και να προσβάλλουν. Θα επιβεβαιώσουν πολύ απλά όσα έγραψα, ειδικά στο πρώτο σκέλος, περί της αντίδρασης με βρισιές στη διαφορετική άποψη...

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΤΟΥΣ ΜΑΥδες ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΟΝΑΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός όλων των άλλων είσαι και υβριστής νεκρών (Α. Καντιώτη).Αν λοιπόν θέλεις να δεις ζόμπι κοιτάξου στον καθρέφτη. Όσο για το Γράμμο-Βίτσι έγινε, κατά τη γνώμη μου,ένα σοβαρό λάθος και κάποιοι βουλγαροκομιτατζήδες σώθηκαν.Και εγώ απαιτώ να τεθεί εκτός νόμου η δική σου, κατά τη γνώμη μου, εγκληματική συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ Κ ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗ. ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ: ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ Ψ@@@Σ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ. ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΗΔΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ!
    ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ "ΠΟΛΕΜΙΚΟ" ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕ "ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΕ "ΜΠΟΥΝΙΕΣ"!
    ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ Τ @ΡΧΙΔΙ@! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η Μ@Λ@Κ@@ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΝΟΣ!
    ΕΙΣΤΕ ΣΑΤΑΝΟΨΥΧΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!
    ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ! ΚΟΥΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΟΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΓΕΡΜΑΝΟΠΟΥΛΑ!
    ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
    ΔΡΟΜΟ!
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ! ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΤΑΝΟΓΕΝNΗΜΑΤΑ!
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ MONO ΚΑΚΟ!
    ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!!!
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ!
    ΕΙΣΤΕ Η ΦΥΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από που κατάγεσαι ρε Παυλάκη;
    Βλέπω γνωρίζεις και αναλύεις διαλεκτικά την ιστορία και τις δράσεις των κινημάτων και ερμηνεύεις τα αποτελέσματα! Και κάνεις διαχρονικές διαπιστώσεις και συγκρίσεις και για το σήμερα!!
    Μπράβο σου!
    Για ρίξε μας μια ανάλυση για την σφαγή των Φλωρινιωτών το 49 από τα παλικάρια σας!
    Τι αποψίλωση κάνατε τότε; τίποτα γερμανοτσολιάδες κυνηγούσατε;
    Mαζί σας ήταν και κάτι βουλγαρόπουλα που πριν κρεμάγανε και κόβανε τα κεφάλια των παππούδων μας μαζί με τα γουρουνοφασιστάκια τους Ναζί!
    ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΠΛΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ! ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ!
    Τα ΣΝΟΦΑΚΙΑ ήταν και αυτά μαζί σας!
    Το παιδομάζωμα που ερήμωσε όλη την Πρέσπα και έφερε στο μισό τον πληθυσμό του νομού μας ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ!
    ΕΣΕΙΣ! Σκοτώσατε περισσότερους άμαχους Φλωρινιώτες από ότι οι Γερμανοί και Βούλγαροι μαζί!
    Ακόμη και αυτοί οι Ναζί δεν τόλμησαν να βομβαρδίζουν την Πόλη!
    Εσείς το κάνατε με μεγάλη τέχνη!
    Δεν αγαπάτε κανέναν λαό ρε! Κανέναν!
    Κόκκινα Φασιστάκια!

    Αλλά και σεις έχετε ένα μνημείο κάπου εκεί ψηλά! ή κάνω λάθος;
    ...και τα ζόμπι των κόκκινων φασιστοσυνάξεων αγκαλιάζονται και χαίρονται εκεί!
    Και λόγους βγάζουν και στεφάνια καταθέτουν!
    Και θέλουν να κάνουν Μουσείο με το οπλισμό των μαχητών!.από ότι μαθαίνω!
    Να και και μιλιταριστικά μουσεία!
    Για ποιο λόγο άραγε; Tους το απαγορεύει κανείς; ΟΧΙ!
    Τα κόκκινα ζόμπι δικαιούνται να κάνουν ότι θέλουν και οι άλλοι όχι;
    Σώπα ρε Παυλάκη!
    Πολύ σκληρός είσαι! Ούτε Ναζί να ΄σουν!
    Σε φοβάμαι!
    Θα μου πεις από που είναι η καταγωγή σου;έχει σημασία είμαι τοπικορατσιστής!
    Μισώ όλους αυτούς που έκαναν κακό στον τόπο μου!
    Όπως Φασίστες Ιταλούς Ναζί Γερμανούς Ναζί Αυστριακούς,Βούλγαρους Εξαρχικούς –Σεντραλιστές-Βερχοβιστές-Οχρανίτες Σλάβους ΣΝΟΦΙΤΕΣ Κουμουνιστές Έλληνες και Ανθέλληνες μαζί!.. Και όλα αυτά τα ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ νόμιζαν και νομίζουν ότι είχαν και έχουν δίκιο ….έτσι αυθαίρετα επειδή πιστεύουν σε .."κάτι"..
    ΚΑΙ ΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ….
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΩ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΤΥΨΗ!
    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΣΦΑΖΑΝ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ….?
    !.. Σοσιαλιστές κοινοβουλευτικούς και μη, Αστούς Δεξιούς ημιαστούς Ακροδεξιούς ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ !
    ΤΟΥΣ ΕΧΩ Χ@ΣΜ@ΝΟΥΣ! ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ!
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!...ααα και ένα μυστικό!
    Σας φοβούνται πολύ όλοι αυτοί!
    ..και πιο πολύ οι Χρυσαυγίτες!..!
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΙΣΤΕ!
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ!

    ΚΛΩΣΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!
    ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εις την ελληνική μυθολογία ο Ηρακλής έκοβε ένα κεφάλι ξεπετάγονταν δέκα κεφαλάκια της Λερναίας Ϋδρας. Εις την σύγχρονη πολιτική μυθολογία έναν κόβεις 7.5 φιδοκεφαλάκια ξεπετάγοντε. Λέτε ο ημίθεος ο Ηρακλής να κουράσθηκε εκεί ψηλά εις τον ¨Ολυμπο και να πίνει το φρεντουτσίνο ? ϊσως ..Μας βαρέθηκε , είναι κι αυτό μία απάντηση. Ο γνωστός ΚΟΡΙΟΣ έγινε απο πρώην σουμπασπητης πρώην σαμαρείτης άρτι προσφάτως χρυσαυγήτης χα χα χα χά μύθος σου λέω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεκίνησα να γράψω ένα σχόλιο μικρό με δόση χιούμορ, όμως όσο συνειδητοποιούσα τι διάβασα, μου ηταν αδυνατο να το περασω επιδερμικά.
    Αναφέρεσαι στον Στρατούλη σε ένα σημείο και δίνεις την εντύπωση οτι είσαι γιουσουφάκι του.
    Αυτό και μόνο σου αφαιρεί το δικαίωμα να αναφέρεσαι σε όλους τους υπεύθυνους για την παρουσία της Χ.Α.
    Η παρουσία σας (και των ομοίων σας μηδενιστών) στον ελληνικό χώρο από το τέλος της δεκαετίας του 80 και έπειτα, είναι η μόνη αιτία για την εμφάνιση όλων των άρρωστων μορφών εξουσίας.
    Άθεοι, ομοφυλόφιλοι (από διαστροφή και όχι με γενετικές ανωμαλίες), απάτριδες, αυτονομιστές, αντιεξουσιαστές και κάθε λογής χαμόγια, επικουρούμενοι από κάποιες οργανώσεις που γεννήθηκαν στην ευρώπη και σύρθηκαν μέχρι την πατρίδα μας, γίνατε η αιτία να δημιουργηθεί η αντιβία. Γιατί εσείς εκφράζετε την βία. Τη βία αυτής της μορφής η οποία δεν συγκρίνεται με καμία σφαλιάρα ή γροθιά που χρησιμοποιούν ανεγκέφαλα κοντοκουρεμένα παιδάκια. Η βία που προκαλέσατε εσείς και οι ομοιοί σας τις τελευταίες δεκαετίες, συστηματικά και με σχέδιο που οι άκρες του δεν συναντώνται, σκόρπισε σε όλο το κόσμο καταχνιά σκόνη και μαυρίλα, φτώχεια και δυστυχία.
    Κόπτεστε μόνο για τους λαθρομετανάστες γιατί οι νόμιμοι είναι τακτοποιημένοι από το επίσημο κράτος και δεν τους πείραξε ποτέ κανείς. Οι παράνομοι όμως δεν μπορούν να σας ξεμπροστιάσουν για τους ίδιους λόγους που παραμένουν παράνομοι.
    Χεστήκατε για την πείνα τους , την φτώχεια τους και τη δυστυχία τους. Γι' αυτά φροντίζουν η εκκλησία, τα ιδρύματα και αστυνομία. Εσείς τους θέλετε μόνο για σημαία, να ανακατεύονται μαζί σας και να λειτουργούν σαν άβουλα όντα για τους σκοτεινούς σκοπούς σας.
    Και επειδή δεν μπορώ να αφήσω τον χαρακτηρισμό του Γέροντα Αυγουστίνου ως ζόμπι να περάσει έτσι, θα αρκεστώ να σκεφτώ οτι ο Μικρόσωμος παπάς μας είναι ένας γίγαντας, ένας τεράστιος πυλώνας της μικρής μας κοινωνίας και οτι η μνήμη του σας προκαλεί μεγαλύτερο τρόμο από αυτόν που σας προκαλούσε η παρουσία του.
    ΔΙΟΝΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελεος ρε φιλε θιχτηκε ο αλλος που προσεβαλες τον καντιωτη...Πραγματικα γιατι υπαρχεις ρε φιλε?Δινετε δικια στη χ.α αλλα οταν ερθει και η δικη σας σειρα τοτε να δουμε τι θα λετε...Επιβεβαιωνεις τη ρητο ''Δεν υπαρχει θεραπεια για μια τοσο αρρωστη κοινωνια''....Γιατι να υπαρχει τοσο χαζος κοσμος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.