Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Διευκρινήσεις για τον καθορισμό των εδρών των ταξί

Εκ μέρους του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας επισημαίνονται τα εξής:
1. Σύμφωνα με το Ν.4070/2012, άρθρο 83, παρ. 3 τα Περιφερειακά Συμβούλια όλης της χώρας είχαν την υποχρέωση έως τις 10 Ιουνίου 2012 να ορίζουν τις έδρες ταξί εντός των Περιφερειακών τους Ενοτήτων.
2. Για το λόγο αυτό όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή όσο και από τους εμπλεκόμενους αιρετούς και υπηρεσιακούς φορείς υπήρξε μια συνεχής διαβούλευση για το θέμα με τα σωματεία ιδιοκτητών ταξί. Μάλιστα είχαν οριστεί η 6η και η 8η Ιουνίου ως πιθανές ημερομηνίες συνεδριάσεων προκειμένου το Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας να καθορίσει τα οριζόμενα από το Νόμο.
Σήμερα (σ.σ. χθες) με επείγουσα ανάρτηση στο diavgeia.gov.gr αριθμός ΑΔΑ (αριθμός διαδικτυακής ανάρτησης) Α 24679/2067 το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διευκρινίστηκε ότι η 10η Ιουνίου 2012 δεν αποτελεί δεσμευτική ημερομηνία και έτσι ο χρόνος συνεδρίασης θα οριστεί αργότερα προκειμένου να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη διαβούλευση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.