Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Περιοδείες από τη ΝΟΔΕ Φλώρινας

Περιοδείες έχει ξεκινήσει η ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό δράσης που έχει καταρτίσει. Συγκεκριμένα, χθες Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012, επισκέφθηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Κάτω Κλεινών και Αμμοχωρίου με επικεφαλείς τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Δημητρόπουλο και όλους τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ.
Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής. Ενημέρωσαν για τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματος σχετικά με τις επικείμενες κρίσιμες Εθνικές Εκλογές. Αλλά κυρίως, άκουσαν την αγωνία των πολιτών για τα έντονα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που όλοι βιώνουμε.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας θα συνεχίσει τις περιοδείες και τις επόμενες ημέρες.

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΝΕΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ; ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το προβλημα της σημερινης ελλαδας ειναι προβλημα ρευστοτητας . δημιουργηθηκε απο μια σειρα αιτιες 1)τραπεζες με πολυ υψηλα επιτοκια με αποτελεσμα θηλεια στον λαιμο των επιχειρησεων 2)πολυεθνικες που διελυσαν τις τοπικες αγορες σε ολες τις ελληνικες πολεις . μαναβικα , κρεωπωλεια , αρτοποιια , καταστηματα ηλεκτρικων ειδων και ενα σωρο αλλα μαγαζια οδηγουνται σε λουκετο . παραλληλα και τα κερδη των πολυεθνικων φευγουν στο εξωτερικο με συνεπεια να εξαφανιζεται το χρημα απο τους ελληνες. 3)ανεξελεγκτες εισαγωγες ακομα και σε ειδη που εμεις παραγουμε , οπως ντοματες πατατες και ενα σωρο αλλα ειδη . διωχνουμε παλι με και με αυτον τον τροπο τα χρηματα μας εκτος ελλαδας . 4)ολα τα εργοστασια τα διωξαμε εκτος ελλαδας . ρουχα , υποδηματα , ζαχαρη , επιπλα και ενα σωρο αλλα ειδη που τα παραγαμε καποτε εμεις τωρα τα εργοστασια αυτα ειναι σε γειτονικες χωρες . 5)τα ιδιωτικα διυλιστηρια βγαζουν τεραστια υπερκερδη . με προσχημα οτι ανεβαινει η τιμη του πετρελαιου διεθνως σε δολαρια (ενω σε ευρω μαλλον δεν ανεβαινει πολλες φορες )ακριβαινουν τις τιμες και βγαζουν τεραστια κερδη δισεκατομμυριων . αυτες ειναι οι βασικες αιτιες που αντιμετωπιζουμε την κριση αυτην κατα την ταπεινη μου αποψη.αν η ελληνικη κοινωνια δεν αλλαξει συντομα τον δρομο της με βασικες διαρθρωτικες αλλαγες που δεν θα επιτρεπουν ολα οσα παραπανω περιεγραψα τοτε γρηγορα θα ζησουμε δυστυχως καταστασεις που δεν τις φανταζομαστε τωρα . και η ΝΔ που βρισκετε στον κοσμο της ψαχνει τροπους να κερδισει τις εκλογες και να παρει την εξουσια για να δωσει με ανακεφαλαιοποιηση μερικες δεκαδες δις στις τραπεζες και να συνεχισει αυτην την καταστροφικη πολιτικη για τον τοπο.ελπιζω οτι ο ελληνικος λαος συντομα θα καταλαβει γιατι δεν απομενει πολυς χρονος ακομα . με τιμη χοκινς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI AΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΤΡΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ? ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ?

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΥΡΩΡΟΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΧΑΡΤΙΚΩΝ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, ΜΑΣΑΖ, Η' ΚΗΠΟΥΡΟΙ...

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ?

    ΣΤΕΛΕΧΙΑ!!! ΗΓΕΤΕΣ!!!

    ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισως αν ειχαμε αστική Δημοκρατία να κυβερνουσαμε οι ανώνυμοι απο τα blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.