Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Σύσκεψη για την υγεία και τα χαράτσια

Το ΠΑΜΕ Φλώρινας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας, το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια, ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, Μέλος της ΟΓΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ και το ΜΑΣ καλούν σε σύσκεψη τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τις γυναίκες, τους φοιτητές, τους ανέργους την Κυριακή 1 ΙΟΥΛΙΟΥ στο καφέ Εν Φλωροίνοι ώρα 11.00 πμ.
Να συζητήσουμε την οργάνωση της εργατικής, λαϊκής παρέμβασης, τις μορφές πάλης, για τη μεγάλη φοροληστεία που έχει επιβληθεί, για τις εξελίξεις στην υγεία και ιδιαίτερα για την εξασφάλιση φαρμάκων.
Η κυβέρνηση με το άδικο φορολογικό σύστημα, τον φόρο αλληλεγγύης, τα χαράτσια μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που ήδη τα στέλνουν στην εφορία για είσπραξη, οδηγούν σε αδιέξοδα την πλειοψηφία των εργατικών και λαϊκών νοικοκυριών. Τους άνεργους που ζουν τον Γολγοθά τους και πρέπει να πληρώσουν εξοντωτικό φόρο επειδή έχουν ένα σπίτι, τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες που ήδη είναι υπερχρεωμένοι και με την αδυναμία πληρωμής των φόρων απειλούνται με φυλάκιση, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που από τη μία πληρώνουν το στεγαστικό δάνειο και από την άλλη το τεκμήριο διαβίωσης για το σπίτι που δεν είναι και δικό τους.
Οι υπηρεσίες Υγείας και το φάρμακο - το δικαίωμα στη ζωή, δηλαδή - βρίσκονται ανάμεσα στις μυλόπετρες των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών συμφερόντων που ξεζουμίζουν τα νοσοκομεία, τις δομές Υγείας, τα ασφαλιστικά Ταμεία. Εκατομμύρια εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι, οικογένειες, συνταξιούχοι, άνεργοι, άποροι είναι δέσμιοι της κρατικής υποχρηματοδότησης από τη μια και της επιχειρηματικής δράσης σε Υγεία - Πρόνοια - Φάρμακο από την άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.