Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οι πρώτες δηλώσεις του Θ. Γερμανίδη


6 σχόλια:

  1. ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.
    ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα την πάρεις και την απαντηση σου για το μακεδονικό υποθέτω, αλλά εσένα ποιές είναι οι προτεραιότητέσ σου σήμερα?? ας πούμε αν έχεις να πληρώσεις το εκκαθαριστικό σου, αν θα την βγάλεις το χειμώνα με το πετρέλαιο και αν θα έχεισ στην τελική να φάς ή αν θα σου λυθεί αύριο το μακεδονικό? που δεν στο έλυσαν ¨υπερπατριώτες και υπερπατριώτες ¨ τόσα χρόνια....φιλικά

      Διαγραφή
    2. Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΩ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  2. ΑΦΉΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ " ΣΑΣ !ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALIMERA.EIMAI O MANOLIS APO ATHINA ALLA EXO SPITI STO FLAMPOURO.
    SOY EYXOME KALO KOYRAGIO KAI NA KANEIS OTI EINAI DYNATON GIA TIN OMORFH FLORINA KAI GIA TIN PATRIDA MAS GIATI EIDAME POY FTASAME ME TOYS 2 SOTIRES. ELPIZO NA BRETHOYME STO FLAMPOURO GIA ENA GIA SOY.
    MANOLIS ELEINOS GAYROS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.