Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αδ. Γεωργιάδης: «Με τη Ν.Δ. η παραμονή στην Ευρώπη είναι δεδομένη»

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα από τη Φλώρινα ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τόνισε πως με τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη είναι δεδομένη, ενώ με το ΣΥΡΙΖΑ θα βγούμε έξω από την Ε.Ε., για να προσθέσει πως «όποιος το αποκρύπτει αυτό είναι πολιτικός απατεώνας».
Ακούστε στο παρακάτω video, όλα όσα δήλωσε:

9 σχόλια:

  1. ZHTO H ELLADA
    ZHTO H THRISKIA
    ZHTO H NEA FLOROKRATIA.
    KALE TIS PODIES TIS MPLE MIN KSEXASETE NA BALETE
    GIA NA MIAZETE OLOI KAI OLES OMIOMORFA.
    ADONI BROMISES TON AERA THS OMORFIS FLORINAS.
    MANOLIS APO ATHINA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδ. Γεωργιάδης: «Με τη Ν.Δ. η παραμονή στην Ευρώπη είναι δεδομένη» ΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ - ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΩ.... ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ???? Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ??? ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 1,55 ΕΥΡΩ Η ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ???
    Ν.Δ Η ΣΥΡΙΖΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αναρωτήθηκες πώς θα ξεχρεώσει ο αΔΩΝΆΚΟς ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΟΣ την τεράστια βίλα που έχει? Πώς θα ξεχνούσε την ΄λιμουζίνα και την χλίδα στο κολονάκι? Πώς θα ανταπεξέλθει στα πανάκριβα γούστα της θεάς του μανωλίδου? αναρωτήθηκες πώς την επομένη εάν δέν ήταν βουλευτής τι κλαψομοιριά θα είχε απο την μανωλίδου ? που δέν θα έδειχνε το απέραντο ταλέντο της στον ψινάκη? αναρωτήθηκες που θα πουλάει τα γκεοργκιάντης μπουξ ο αδωνάκος? έχει πολλά έξοδα το παιδάριον ονόματι σπυριδωναδωνάκος...Πώς κάτάντησε ο αδωνάκος τον σέρνουν σάν σκυλάκι μέχρι και ο στάθης ! Ξεφτίλααααααα

      Διαγραφή
  3. Πόσο όμορφα και καμαρωτά στέκει ο Στάθης δίπλα στον Άδωνι του τότε ακροδεξιού κόμματος (όπως οι ίδιοι λέγανε) ΛΑΟΣ, το οποίο κράζανε όλοι οι Νέο Δημοκράτες και θεωρούσαν τον Άδωνι «γραφικό»… Τώρα λαμπάδα του στήνουν στη Ν.Δ. Μπράβο, μπράβο… Συγχαρητήρια για τα νέα άξια στελέχη που μέχρι χθες ήταν «ακραία», «γραφικά» και του 4%…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω ταιριαζει ναυτακια που ,,,,,,γινανε καπεταναιοι

      Διαγραφή
  4. φυσικά ο στάθης καμαρώνει...πλάι σε προδότες του χάιστάιλ Βορίδης Άδωνις και αρκοδεξιούς χρυσαυγήτες φυσικά θέλει να βγαίνει φωτογραφίθες παλαιά του τέχνη κόσκινο...Πώς πώς μάθαμε τι καπνό καπνίζει ΝΑ ΓΊΝΩ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ? Ο ίδιος και ανθρωπάκια που τον πλαισιώνουν τον Σταθάκο μας ήταν την δεκαετία του 80 πρωτοπαλλίκαρα της ΕΠΕΝ και της ΕΝΕΚ και μάλιστα ένα νεαρό τσιρότο του προσφάτως μοίραζε στην γνωστή καφετερία φυλλάδια της χρυσούς αυγούς. Πώς πώς πως απο όλα έχει το μπλου ντριμ πανέρι....απο εκεί ξεκινήσαν όλοι οι μπουμπούκοι όπως ο ....Βορίδης Μιχαλολιάκος Άδωνις κοινως απο τα πολιτικά σκουπίδια . Μα είναι στο ντιενέι τους να περιφέρονται σάν τσίρκο αιχμάλωτων ζώων για μία χούφτα χρυσά αργύρια εσχάτης προδοσίας . Και μήν μου τα γυρίζεις στάθακο αδωνάκο και βοριδάκο..Κοινή μήτρα σας γέννησε ...Μαύρο σε όλους τους προδότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 15%ΑΥΡΙΟ ΑΕΡΑ ΤΙΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  5. ποντικέ δυστυχώς έκλεισε ο ΖΩΟΛΟΓΙΚΌΣ ΚΗΠΟΣ της Φλώρινας να βάλουμε τα άγρια θηρία και όλα τα τσίρκουλα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TA DYO MPOYMPOYKIA MAZI KAI APO PARADIPLA TO ANERXOMENO MPOUMPOUKI POY THA THELEI META THN THESI AYTOY POY TORA BOHTHA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.