Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Στ. Κωνσταντινίδης και Θ. Γερμανίδης οι βουλευτές Φλώρινας

Ιστορική ανατροπή έφεραν τα αποτελέσματα των εκλογών στη Φλώρινα, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγει βουλευτή, ενώ αντιθέτως εκλέγεται βουλευτής της Αριστεράς.
Ο Στάθης Κωνσταντινίδης από τη Νέα Δημοκρατία πέτυχε την επανεκλογή του, ενώ ο δεύτερος βουλευτής του νομού προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόκειται για τον επικεφαλής της λίστας του κόμματος Θανάση Γερμανίδη.

13 σχόλια:

  1. Θανάση Συγχαρητήρια ! Πάνω τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχτύπητο δίδυμο ! τώραααα είναι που θα δίνουν τεράαααααστια σημασία οι κολονακιώτες στο μεγάλο μας χψωριό που λέγεται Φλώρινα. Συγχαρητήρια και στους δύο παρένθεση δέν σας ψήφισα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεναχωριέσαι Λιανόπαιδο.. ;

      Διαγραφή
    2. Ενώ κατά τα προηγούμενα έτη που μας έδιναν σημασία οι κολοκολονακιώτες προκόψαμε. Και αν ντρέπεσε που είσαι χωρικός και κατοικείς στη Φλώρινα(αν κατοικείς!) τράβα στο κολοκολονάκι σου και εσύ.

      Διαγραφή
  3. Για την ιστορία και για να ακριβολογούμε στη Φλώρινα εκλέγεται βουλευτής από το ΠΑΣΟΚ, από τις εκλογές της 18ης/10/1981 (Παύλος Στεφανίδης)

    Έτσι σήμερα είναι η τρίτη φορά και όχι η πρώτη που δεν εκλέγεται βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρειά μας.

    Θυμίζω:
    Εκλογική Αναμέτρηση 17/11/1974
    Ανδρεάδης Γεώργιος, Ν.Δ.
    Μακρής Δημήτριος, Ν.Δ.

    Εκλογική Αναμέτρηση 20/11/1977
    Ανδρεάδης Γεώργιος, Ν.Δ.
    Μαυρίδης Κωνσταντίνος, Ν.Δ.

    Εκλογική Αναμέτρηση 18/10/1981
    Θεοχαρίδης Δημοσθένης, Ν.Δ.
    Στεφανίδης Παύλος, ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Πηγή: http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Ekloges/Eklogika-apotelesmata-New/

    Σπύρος Παπαχαρίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ , ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
    ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑΧΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί η Φλώρινα να έχασε ένα σπουδαίο ατόμο που θα μας εκπροσωπούσε από τη θέση του βουλευτή, αναφέρουμε στον Ν. Σαμαρά, όμως έχουμε κερδίσει έναν πολύ καλό γιατρό.
    Νίκο, σε αυτό το πεδίο κανένας δεν μπορεί να σε κερδίσει, γιατί δεν είσαι μόνο καλός γιατρός είσαι και σπουδαίος άνθρωπος.

    Αλήθεια το ΠΑΣΟΚ τι έκανε για να τον βοήθησει για να κρατήσει την έδρδα. Θα πρέπει να ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τους τα λές 11:08, τους διορίζεις, τους γλεντάς, τους μιζάρεις, να αυτό, να το ένα, να το άλλο, να τα παιδιά τους, να τα εγγόνια τους, κ.α. και αυτοί σε γράφουν κανονικά. Ντροπή σας, αχάριστοι άνθρωποι.

      Διαγραφή
    2. afou einai poly kalos giatros (gia to antrwpos den ton gnwrizw proswpika ) giati den kathetai sthn douleia tou?? to vouleftiliki ti ton marane??

      Διαγραφή
    3. Όλη η σαπίλα ήταν μαζί του. Πίστευαν ότι θα καθαρίσουν μόνοι τους την έδρα και θα πάρουν όλο το μαγαζί στα χέρια του, γι αυτό απέκλεισαν τους υπόλοιπους.

      Και παρόλα αυτά το ΠΑΣΟΚ συσπειρώθηκε και έμεινε στις δεύτερες εκλογές στα ίδια.
      Για τα παραπάνω πρέπει να τραβάει και το άλογο και -συγνώμη- αλλά ο Νίκος δεν τράβηξε.

      Στις πιο πολιτικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ είχε τον πιο απολίτικο υποψήφιο, τον "Γιατρό", το "καλό ΠΑιδί" που παρίστανε και τον σίγουρο βουλευτή. Αν βάλει κανείς κοντα σε αυτά τις αρλούμπες που έλεγε στα ραδιόφωνα, την ηλίθια εκλογική εκμετάλλευση της ιατρικής του ιδιότητας και τα λαμόγια ανθρωποδιώκτες που έτρεχαν γύρω του το αποτέλεσμα δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

      Τέλος αντί να ψάχνετε φανταστικούς εχθρούς και να ρίχνετε λάσπη δείτε τα αποτελέσματα: το ΠΑΣΟΚ τη δεύτερη Κυριακή έμεινε ακριβώς στα ίδια και δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία ψήφο από τα άλλα κόμματα και ιδίως από όσα έμειναν εκτός βουλής. Αν δεν φταίει ο υποψήφιος με την στρατηγική του ποιος φταίει;

      Διαγραφή
  6. ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ 7.ΟΟΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΚΑΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΘΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
  7. Θανάση φέρε το τραίνο πίσω στην Φλώρινα αλλιώς ξέρεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.