Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ μοίρασαν λουλούδια

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εργαζομένων και Συνταξιούχων στον ΟΤΕ Νομού Φλώρινας στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας περιβάλλοντος 2012, οργάνωσε με επιτυχία την Τρίτη 5 Ιουνίου, έμπροσθεν του ΟΤΕ, εκδήλωση που είχε σκοπό την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό μικρών και μεγάλων μέσα από δράση αυτή.
400 περίπου γλαστράκια με άνθη, προσφέρθηκαν στους κατοίκους της πόλης μας με χαρά, χαμόγελο και αισιοδοξία για μια καλύτερη ζωή.
Η παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος είναι η γιορτή για το περιβάλλον και ο Σύλλογός μας επέλεξε να δώσει χρώμα, μέσα από πολύχρωμα λουλούδια.
Η γιορτή περιβάλλοντος είναι ένα τραγούδι και ο Σύλλογός μας επέλεξε να δώσει ήχο προβάλλοντας σε γιγαντοοθόνη συναυλία της μουσικής ορχήστρας ΕΡΤ – εκδήλωση που έγινε στο μέγαρο μουσικής - με θέμα ένα τραγούδι για το περιβάλλον.
Το πάντρεμα ήχου και χρώματος και η αθρόα συμμετοχή του κόσμου έφεραν την επιτυχία στην μεγάλη γιορτή και μας έδωσαν αισιοδοξία για το μέλλον .
 
Tο Δ.Σ

1 σχόλιο:

  1. ...και μερικοί συνταξιούχοι, από ό,τι βλέπω.
    Καλή κίνηση, παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.