Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Συγχαρητήριο Ηλιάδη προς τους δύο βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας

Με την ολοκλήρωση των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, θα ήθελα να συγχαρώ τους δύο βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας κ.κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη και Αθανάσιο Γερμανίδη για την εκλογή τους.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ο λαός της Φλώρινας έχει μεγάλες προσδοκίες και απαιτήσεις και από τους δύο, καθόσον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και μεγάλα και απαιτείται η στενή συνεργασία και η διαρκής προσπάθεια επίλυσης τους.
Ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας θα συνεργαστώ σε απόλυτο βαθμό μαζί τους, όπως κάνω με όλους τους θεσμικούς φορείς, προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για τους συμπολίτες μας.
Παράλληλα, οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους της Π.Ε. Φλώρινας που εργάστηκαν, τόσο την ημέρα των εκλογών, όσο και τις προηγούμενες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν προβλήματα στα εκλογικά τμήματα, η εκλογική διαδικασία να κυλήσει ομαλά και να υπάρχει ικανοποιητική ροή αποτελεσμάτων.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.