Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Εθελοντές κατασκόπους με... γνώση ελληνικών ζητούν τα Σκόπια!

Αγγελία στον επίσημο ιστότοπό της έβαλε η Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ

Στην αγγελία αναγράφεται ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά πέντε εθελοντές οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούνa στην υπηρεσία για διάστημα έξι μηνών. Στις προϋποθέσεις αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι είτε νομικής, είτε πολιτικών επιστημών, είτε ηλεκτρονικών υπολογιστών είτε οικονομικών σπουδών, είτε να γνωρίζουν ασιατικές γλώσσες ή την ελληνική γλώσσα. Οι εθελοντές θα πρέπει να μην είναι μεγαλύτεροι των 30 ετών, να γνωρίζουν αγγλικά και να χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Το θέμα προβάλει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της και η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα των Σκοπίων «Φόκους» (Focus) με τίτλο «Αναζητούνται εθελοντές κατάσκοποι για την Ελλάδα;!»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι είναι περίεργο το γεγονός ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά εθελοντές και ακόμη πιο περίεργο το ότι κάποιοι από αυτούς πρέπει να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα.
Η Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ ανήκει στις αρμοδιότητες του εκάστοτε Προέδρου Δημοκρατίας της χώρας.

Πηγή: newsit.gr

6 σχόλια:

  1. εάν έρθουν στην κεντρική πλατεία και στον πεζόδρομο απο κατασκόπους και ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ θα βρούν με το τσουβάλι .Θα εργασθούν για ένα κομμάτι ψίχπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ σωστός φίλε.Και με άριστη γνώση και των 2 γλωσσών

      Διαγραφή
  2. Κι άλλους!!!...εδώ έχουν τους καλύτερους!
    Και κόμματα τους αγαπούν 5-6 συνιστώσες και μή...τα οποία κάνουν πολύ καλά την δουλεία τους!
    ααα!!!!... τώρα κατάλαβα!Θέλουν ΕΛΛΗΝΕΣ να είναι οι κατάσκοποι και να ξέρουν καλά τα ελληνικά!...εδώ τα "σκοπιανά" έχουν ΔΙΚΙΟ 100%! Αυτούς που έχουν ούτε έλληνες* είναι ούτε καλά ελληνικά ξέρουν!
    Κρίμα "παιδιά"...μια από τα ίδια θα βρείτε!
    Και τι τους θέλουν τους κατασκόπους ρε οι ηλίθιοι?
    ....είμαστε ανοιχτός κόλος!...τζάμπα έξοδα!
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΠΑΤΑΛΟΙ ΚΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούστε και τι έκαναν οι ανιστόρητοι! Στη βάση του αγάλματος του Φιλίππου στο Μοναστήρι έβαλαν μια ΑΘΗΝΑΪΚΗ περικεφαλαία. Τους ερχόταν πιο ωραία από τη Μακεδονική. Ίσως βλέπουν πολλές ταινίες με αρχαίους Έλληνες για να πάρουν....ιδέες. Και έρχονται τουρίστες από την Αυστραλία (Σκοπιανοί, ντε) και βγάζουν και βγάζουν Photos και κοκορεύονται. Οι Σκοπιανοί της Αυστραλίας σε λίγο καιρό θα ονομάσουν τα Βουλγάρικά τους "Αστραλέζικα" και θα διεκδικούν και την Αυστραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκοπιανοι ειναι αυτοι που προερχονται απο την πολη των Σκοπιων...Ολα τα διεθνη media αναφερονται σ'αυτους αποκαλωντας τους Μακεδονες...Αυτο ειναι το σωστο.Δηλαδη ο Τρικαλινος ειναι Αθηναιος με τη δικη σας λογικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.