Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Εορτασμός της «Ημέρας των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Αύριο Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012, των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί η «Ημέρα των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» σε όλη τη Χώρα. Στις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Δυτικής Μακεδονίας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί Δοξολογία και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στις εκδηλώσεις έχουν κληθεί να παραστούν οι Θρησκευτικές, Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές των Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., τα Δ.Σ. των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού, εκπρόσωποι του επιστημονικού - επαγγελματικού κόσμου και απόστρατοι Αστυνομικοί.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δε θα πραγματοποιηθούν δεξιώσεις, μετά τις εκδηλώσεις και οι σχετικές δαπάνες θα διατεθούν στο σύνολό τους, για την αγορά τροφίμων προς ενίσχυση της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.