Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δημιουργία μητρώου προμηθευτών - δυνητικών συνεργατών από την Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας θα δημιουργηθεί Μητρώο Προμηθευτών δυνητικών συνεργατών για την προμήθεια αγαθών ή/και την παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση των δράσεων δημοσιότητας.
Απευθύνεται ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται:
- Στον σχεδιασμό και διαχείριση ιστοσελίδων
- Στις εκδόσεις έντυπου υλικού
- Στην φωτογράφηση, videoσκόπηση και στην δημιουργία τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού spot
να αποστείλουν τα πλήρη στοιχεία τους ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Διοικητήριο 52100 (Γραφείο 3 3ος όροφος) με την ένδειξη «Μητρώο Προμηθευτών», μέχρι της 30/06/2012 για να εγγραφούν στο Μητρώο Προμηθευτών.
Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν διαχειριστική επάρκεια όπως αυτή ορίζεται και ερμηνεύεται από το άρθρο 12 του Ν. 3688/2008 και κατέχει πιστοποιητικό συμμόρφωσης (ISO) και η διαπίστευσή τους επισημοποιείται από τους διαπιστευμένους φορείς (ΕΛΟΤ,ΕΣΥ) παρακαλούνται να επισυνάψουν το πιστοποιητικό. Ο διακριτικός τίτλος που θα φέρει το πιστοποιητικό συμμόρφωσης είναι το 1435.
Η Εταιρία Τουρισμού μπορεί να επιβεβαιώσει με όποιο μέσο κρίνει πρόσφορο την ακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων.
Η χρήση των προσωπικών δεδομένων τα οποία θα συλλεχθούν με την παρούσα διαδικασία τελούν υπό την προστασία των διατάξεων του Ν. 2472/1997 και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εγγραφή στο μητρώο προμηθευτών μπορεί να ανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή με απλή δήλωση προς την Εταιρία τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.
Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2467350229.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.