Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Κάλεσμα σε αγρυπνία από τον Ε.Σ. «Αμύντας» Αμυνταίου

Το Δ.Σ. του Ε.Σ. «Αμύντας» Αμυνταίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 52 χρόνων, από την 12η Ιουνίου 1960, συνεχούς και αδιάλειπτης προσφοράς στον πολιτισμό και την πόλη του Αμυνταίου, αναγνωρίζοντας την προσφορά όλων των μελών που πέρασαν από το σύλλογο αλλά και όλων αυτών που από την θέση των εθελοντών ή της Διοίκησης προσέφεραν ένα σημαντικό κομμάτι του χρόνου τους στην κοινή μας προσπάθεια, σας καλεί σε μια αγρυπνία (Μέγας εσπερινός, αρτοκλασία, όρθρος, θεία λειτουργία, επιμνημόσυνη δέηση δια τα εκλιπόντα μέλη του συλλόγου) που θα προσεγγίσει το Αγιορείτικο τυπικό.
Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 από τις 20:30 έως και τις 24:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης, υπό τους αγιορείτικου ρυθμού ήχους χορωδίας Βυζαντινής μουσικής αλλά και μαθητών της σχολής βυζαντινής μουσικής του συλλόγου μας, περιμένουμε παλιά και νέα μέλη αλλά και τους φίλους του συλλόγου μας σε μια κοινή κατανυκτική προσευχή.
Λόγω των πολλών μετακομίσεων που υπέστη ο σύλλογος μας, όχι πάντα εκουσίως, αλλά και της καταστατικής επιταγής μας να θεωρούμε μέλη του συλλόγου το σύνολο των οικονομικά ενήμερων μελών αλλά και λόγω της απλοϊκής διαδικασίας εγγραφής στον σύλλογο που επεκράτησε σε ορισμένες διετίες το μητρώο των μελλών δεν είναι αυτό που περιγράφει η λέξη ενήμερο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή επικοινωνία του Διοικητικού Συμβουλίου με όλα τα μέλη.
Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν καλούμε όσα μέλη έχουν ελλιπή ενημέρωση ή εσφαλμένη επικοινωνία να μας αφήσουν τα στοιχεία τους για την διόρθωση αυτής της παράλειψης μας. Για τον λόγο αυτό ειδικά έντυπα θα βρίσκονται στον πρόναο.
 
Περικλής Σ. Χατζής
Πρόεδρος Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»
Κύρκος Δ. Θεόδωρος
Γραμματέας Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.