Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην έκθεση «Τaste of Greece comes to London»

Με στόχο την εξωστρέφεια της πρωτογενούς παραγωγής και την ενίσχυση των εξαγωγών, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο μεγαλύτερο θερινό φεστιβάλ του Λονδίνου "Taste of London" - "Τaste of Greece comes to London" , το οποίο θα λάβει χώρα στο Regent's Park, 21 με 24 Ιουνίου, με την υποστήριξη του ΟΠΕ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την υποστήριξη των φορέων ΠΑΣΕΓΕΣ, ΣΕΒΙΤΕΛ και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου.
Συγκεκριμένα η Περιφέρεια εκπροσωπείται από 12 επιχειρήσεις οι οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον και πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην έκθεση, μετά από συνεργασία με τα τοπικά επιμελητήρια.
Η προβολή των ελληνικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί σε ένα περίπτερο 16 τμ, στο χώρο που κατοχύρωσε η Ελλάδα 800 περίπου τετραγωνικών μέτρων, στον οποίο θα στηθεί ένα ελληνικό παραδοσιακό σκηνικό, με παντοπωλεία, χώρους προβολής των ελληνικών τουριστικών προορισμών και ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας
Χαρούμενος Πασχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.