Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Έρχεται την Κυριακή το «Drosopigirace Cross Country Mountainbike Race»

Με τη Μάρω την αρκούδα και την παρέα της να διατηρεί τα 14,4km της κυκλικής διαδρομής του Cross Country σε άριστη κατάσταση και την ζεστή φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων, το Drosopigirace είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές του mountain bike σε έναν ακόμα αγώνα υψηλών προδιαγραφών, απαιτήσεων αλλά και παροχών.
Το διαιτολογικό γραφείο Nutridiet, με υπεύθυνη τη διαιτολόγο/διατροφολόγο κα. Έλενα Ζούμπου, θα παρέχει δωρεάν ανάλυση σύστασης σώματος μέσω βιοηλεκτρικής αγωγιμότητας(BIA) - λιπομέτρηση σε όλους τους συμμετέχοντες πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης, θα προσφέρει δωρεάν σε 4 τυχερούς αθλητές μέτρηση του μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας με την χρήση του αναλυτή QUARK RMR. - Ο συγκεκριμένος αναλυτής ταυτόχρονα με την μέτρηση μεταβολισμού, μετρά και τις πρωτεϊνικές απαιτήσεις του σώματος ,το αναπνευστικό πηλίκο και το ποσοστό των υδατανθράκων και λίπους που χρησιμοποιεί ο οργανισμός σε κατάσταση ηρεμίας.
Γνωρίζοντας το RΜR και την ημερήσια φυσική δραστηριότητα μπορεί ο αθλητής να υπολογίσει το σύνολο των ημερήσιων θερμιδικών απαιτήσεων του!
Με το entry fee να παραμένει στα 5€ και διατηρώντας τα υψηλά standards των περσινών αγώνων οι διοργανωτές προσφέρουν δωρεάν camping στην περιοχή του αθλητικού κέντρου Δροσοπηγής, ενώ ο ξενώνας «Πούλια» και το ξενοδοχείο «King Alexander» διαθέτουν τα δωμάτια τους στην τιμή των 20€ / άτομο με πρωινό.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Δροσοπηγή περιμένει τους ποδηλάτες για έναν αγώνα mountain bike υψηλών προδιαγραφών και πολλά αλπικά χιλιόμετρα στο bike park.
Πληροφορίες για την διοργάνωση καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στο επίσημο site της διοργάνωσης www.sites.google.com/site/drosopigirace2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.