Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ σήμερα στη Φλώρινα

Εργαζόμενοι - εργαζόμενες. Αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι αγρότες. Άνεργοι.
Νέοι και νέες.
Κοιτάξτε μπροστά.
Μην επιτρέψετε να τσακιστεί η αντίσταση του λαού.
Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ για να γιγαντωθεί ο λαϊκός αγώνας.
Για να κατακτήσει ο λαός τη διακυβέρνηση που του αξίζει,
την κυβέρνηση της εργατικής λαϊκής εξουσίας.
** Αψηφήστε τα παλιά και νέα παραπλανητικά διλήμματα, που αποβλέπουν να παραδοθεί αμαχητί ο ελληνικός λαός στην προσπάθεια αναπαλαίωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού για να παρεμποδιστεί η αναγέννηση και γιγάντωση του εργατικού - λαϊκού ρεύματος αντεπίθεσης, που διεκδικεί φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση, φιλολαϊκή ανάπτυξη.
** Μονόδρομος για τη λαϊκή ευημερία είναι η ρήξη και με την Ευρωπαϊκή Ένωση και με την κυριαρχία των μονοπωλίων, των καπιταλιστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
** Είτε η μια είτε η άλλη επιλογή κυβερνητικής διαχείρισης, «δεξιά» ή «αριστερή», κεντροδεξιά ή κεντροαριστερή, δεν πρόκειται να οδηγήσει σε ανακούφιση του λαού από τα βάρη του Μνημονίου και της Δανειακής Συνθήκης. Ελπίδα αποτελεί η στήριξη του ΚΚΕ στην κάλπη και η συνάντηση με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες στους τόπους δουλειάς, στη λαϊκή γειτονιά, στην ύπαιθρο για την αναγέννηση του κινήματος. Για να υπάρχει μέσα στο λαό και στη Βουλή μαχητική ριζοσπαστική δύναμη αντιπολίτευσης και αντεπίθεσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ
Παρασκευή 25/5/2012, στις 8:30΄ μ.μ.,
στην κεντρική πλατεία.

2 σχόλια:

  1. ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΙΔΙΑ!....ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ!..ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουμμούνια πέστε αλεύρι.......
    Ο Αλέξης σας γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.