Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου

Στις 6 σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου, με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Πρόταση έργου στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προτάσεων του προγράμματος Ελλάδας ΠΓΔΜ 200-2013 : στα πλαίσια του Άξονα Προτεραιότητας 2..Enhancement of the environmental resources and cultural heritage of the programme area μέτρο 2.2 με τίτλο πρότασης ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ: CROSSRESCUE
2. Λειτουργία αρδευτικών γεωτρήσεων ιδιοκτησίας Δήμου Αμυνταίου.
3. Παραχώρηση δημοτικών εκτάσεων, έναντι τιμήματος για την καλλιεργητική περίοδο 2011-2012.
4. Κατάθεση πρότασης συνεργασίας του Δήμου Αμυνταίου για την ίδρυση και λειτουργία των «Κέντρων Δια Βίου Μάθησης» προκειμένου να υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
5. Έγκριση της εισήγησης της οικονομικής επιτροπής για τον απολογισμό του 2011 και προϋπολογισμό οικον. έτους 2012 του κληροδοτήματος Νικολάου Φίστα.
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεων επαγγελματιών-μισθωτών ακινήτων (καταστημάτων) ιδιοκτησίας του Δήμου Αμυνταίου για λύση συμφωνητικού και διαγραφή χρεών.
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεων επαγγελματιών-μισθωτών ακινήτων (καταστημάτων) ιδιοκτησίας του Δήμου Αμυνταίου, για Επιστροφή του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών έτους 2011.
8. Έγκριση της με αριθμό 30/2012 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης-Αθλητισμού Δήμου Αμυνταίου.
9. Έγκριση της με αριθμό 29/2012 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης-Αθλητισμού Δήμου Αμυνταίου που αφορά «Έγκριση Απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. οικ. έτους 2011»
10. Έγκριση της με αριθμό 26/12 απόφασης της Δ.Η.Κ.Ε.Α. που αφορά την Κατάρτιση και ψήφιση έκθεσης πεπραγμένων έτους 2011
11. Έγκριση της με αριθμό 27/12 απόφασης της Δ.Η.Κ.Ε.Α. που αφορά την ψήφιση ισολογισμού οικονομικού έτους 2011.
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση πίνακα υλοτομίας μελέτης διαχείρισης δασοκτήματος Νυμφαίου 10ετίας 2006-2015.
13. Έγκριση μεταβίβασης της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας παραρτήματος στην πόλη του Αμυνταίου, από το Ωδείο Ν.Α. Φλώρινας στο Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας παράρτημα Αμυνταίου, καθώς και την λειτουργία σχολών /τμημάτων.
14. Συζήτηση και λήψη απόφασης διοικητικών αποβολών από δημοτικές εκτάσεις στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα.
15. Έκτακτη ετήσια εισφορά του Δήμου Αμυνταίου στο Δίκτυο Ενεργειακών δήμων.
16. Διαγραφές οφειλών από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Αμυνταίου.
17. Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος.
18. Τροποποίηση προϋπολογισμού διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.