Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ολοκληρώνεται σήμερα το Συνέδριο Σλαβικών και Βαλκανικών Σπουδών

Με θέμα τον ελληνικό πολιτισμό, τον κόσμο των Σλάβων και τα Βαλκάνια, ξεκίνησε χθες στη Φλώρινα το διήμερο Συνέδριο Σλαβικών και Βαλκανικών Σπουδών.
Η εκδήλωση λήξης του συνεδρίου θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, όπου παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση των Πρακτικών του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου «Η πολιτιστική κληρονομιά του έργου των αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου ως παράγοντας ενότητος με τους λαούς της ΝΑ Ευρώπης» που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο στις 21 και 22 Μαΐου 2010.
Το συνέδριο διοργανώνεται από το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Σπουδές στις γλώσσες και τον πολιτισμό των χωρών της Ν.Α. Ευρώπης» του Τ.Β.Σ. του Πανεπιστημίου, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και το δήμο Φλώρινας.

Ακούστε στο παρακάτω video τι είπε ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών και ουσιαστικά εμπνευστής του συνεδρίου, Κώστας Νιχωρίτης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.