Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Επιτυχία του 16χρονου Φλωρινιώτη κλαρινετίστα Παύλου Νίκου

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ακροάσεων για την επιλογή της «Ορχήστρας Νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΟΝΕΕ)» για το 2012/2013, που πραγματοποιήθηκαν από τον Νοέμβριο 2011 μέχρι και τον Μάρτιο 2012 στα 27 κράτη μέλη της Ε.Ε. Ο Παύλος Νίκου επιλέγει, μαζί με άλλους εννέα νέους να παρακολουθήσει το “EUYO Leverhulme Summer School”.
Το “EUYO Leverhulme Summer School” είναι ένα πρόγραμμα που τρέχει παράλληλα με την κύρια περίοδο πρόβας της EUYO(ΟΝΕΕ) και έχει σχεδιαστεί για να δώσει σε ένα μικρό αριθμό από ταλαντούχους νέους μουσικούς, οι οποίοι δεν κατέλαβαν θέση στην ορχήστρα, την ευκαιρία να κάνουν πρόβες και να παίξουν με την EUYO κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εκτός από τις πρόβες με την ορχήστρα, τα μέλη του Θερινού Σχολείου θα κάνουν και πρόβες μουσικής δωματίου με την έμπειρη καθοδήγηση των καθηγητών της EUYO.
Τα μέλη του “EUYO Leverhulme Summer School” επιλέγονται από τους χιλιάδες νέους μουσικούς ηλικίας 14-24 ετών σε οντισιόν που γίνονται για λογαριασμό της EUYO κάθε χρόνο στα 27 μέλη κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πολύτιμη εμπειρία παίζοντας υπό την καθοδήγηση παγκοσμίου φήμης μαέστρων και η διδασκαλία από διακεκριμένους της ομάδας των διδασκόντων του EUYO, εκτός από τη μάθηση και την κοινωνικοποίηση με τους συνομηλίκους τους της EUYO, τους δίνει την ευκαιρία να ενταχθούν στην επόμενη γενιά των μελών της EUYO. Το “EUYO Leverhulme Summer School” πραγματοποιείται με χρηματοδότηση από το ίδρυμα “The Leverhulme Trust” που παρέχει "... Υποτροφίες για την έρευνα και την εκπαίδευση ..."

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στο παλικαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ2 Μαΐου 2012 στις 5:39 μ.μ.

    Mπράβο στον Παύλο. Έχω ακούσει ότι είναι καταπληκτικός μουσικός και πολύ μετρημένος χαρακτήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!ΝΑ'ΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΔΙΚΑΙΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπάβο σου Παύλο, είμαστε ολοι μας περήφανοι για σένα !!!
    και σ' ανώτερα !!! ο Θείος, η Θεία, ο Κώστας και η Νόπη, από το Μόντρεαλ του Καναδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sygxarhthria paulakh mou...na eisai panta geros kai dunatos...na mas kaneis perhfanous <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΑΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!! ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.