Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

H μεγαλύτερη συλλογή με ξύστρες της τυφλής Δήμητρας Κουτσουρίδου από τα Βαλτόνερα

Τυφλή από τα 8 της η 37χρονη Δήμητρα Κουτσουρίδου μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τις 8.514 ξύστρες που συνέλεξε. Από το 2004,η συλλογή της εκτίθεται μονίμως στο Δημοτικό Σχολείο Βαλτόνερων και σήμερα έχει φτάσει στις 12.500 ξύστρες.
Είναι κατασκευασμένες από διάφορα υλικά και πολλές από αυτές είναι μοναδικές. Αγαπημένο κομμάτι της συλλογής της είναι η ξύστρα ομοίωμα του Κολούμπια, την οποία της έστειλαν από τη ΝΑΣΑ.
Η κάμερα του kozan.gr βρέθηκε στα Βαλτόνερα Αετού Φλωρίνης την Κυριακή 25/03 και συνάντησε τη Δήμητρα Κουτσουρίδου. Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν μια πρωτότυπη σβήστρα στη Δήμητρα, ας το κάνουν! Η διεύθυνση είναι: Κουτσουρίδου Δήμητρα, Βαλτόνερα Αμυνταίου,Τ.Κ.53075, ενώ για όσους επιθυμούν νε επισκεφτούν την έκθεσή της, το τηλ. είναι 6944713626.

Πηγή: kozan.gr

4 σχόλια:

  1. ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!! ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΡΔΙΑΣ!!! ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΒΟΛΟ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ ΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ;
    ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ MAGIC PARK ΚΑΙ ΤΑ COSMOS!
    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι πρόκειται για μια ξεχωριστή προσπάθεια. Από το Πανεπιστήμιο οργανώσαμε ήδη 2 επισκέψεις με ξένους συνεργάτες μας οι οποίοι μας έδωσαν τα συγχαρητήρια. Βέβαια αναρωτήθηκαν γιατί το κτίριο που εκθετει τις ξύστρες της δεν ειναι φροντισμένο, γιατί οι τουαλέτες είναι βρώμικες, γιατί...Φυσικά δεν υπήρχε απάντηση. Η καλή και η κακή πλευρά της Ελλάδας. Ο Έλληνας που παραδειγματίζει και η πολιτεία (κράτος, τοπική αυτοδιοίκηση) που καρκινοβατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.