Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Από τη σημερινή παρέλαση στην πόλη της Φλώρινας



47 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά μας, που μας κάνουν υπερήφανους... Ζήτω η Ελλάς και η Ορθοδοξία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai pou kola h orthi doksa??? h nomizeis oti eipes kati eksipno???

      Διαγραφή
    2. ΖΗΤΩ Η Μ@@@Α ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ ZHTΩ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ??? ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ???

      Διαγραφή
    3. Δηλαδη ρε πανηβλακα 04:56 για εσενα οποιοσ δεν ειναι χριστιανος δεν ειναι Ελληνας??? για παρτο αλλιωσ...αναποδα γιατι στα εμαθε ο παπας κατω απο το πετραχιλη

      Διαγραφή
    4. Σαν πολλοί αντίχριστοι δε μαζευτήκατε; Άντε να διαβάσετε να ξεστραβωθείτε, νεοταξίτες.

      Διαγραφή
    5. ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΕΙ Ο "ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ". ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΛΕΤΕ. ΧΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ. ΚΑΘΙΣΤΕ ΛΕΩ ΗΣΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ.

      Διαγραφή
    6. ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
      ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821!
      "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

      Διαγραφή
    7. "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!! kai mantepse pioi proskinan kai filane xeria eikones kai lipsana!!!!!! e????
      zhto h trelaaaaaa

      Διαγραφή
  2. Ζήτω η Ελλάς και η Ελληνική θρησκεία κάτω οι εβραίολαγνοι δήθεν έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληνική θρησκεία? στον Ολυμπο θα αναφέρεσαι ηλίθιε.

      Διαγραφή
    2. οχι στο ορος θαβορ στην ιουδαια,εκει δεν ειναι οι αγιοι τοποι τον Ελληνων??? τι δουλεια εχει ο ολυμπος και η ΕΛΛΑΔΑ?? στο ιζραιλ ειναι οι αγιοι τοποι του ελληνα!!!!! σωστα???? ηλιθιος αλλα δεν προσκινω ουτε θεους ουτε ανθροπους..εσυ??? φιλας και χερια σιγουρα.. αρε εξυπνε..ασε τους ηλιθιους να πανε κολαση εσυ θα γελας απο τον παραδισο

      Διαγραφή
    3. OXI RE TRELOS EISAI? TI DOULEIA EXEI O ELLINAS STON OLYMPO?
      IOYDAIA MERIA EINAI TA IERA KAI OSIA TOU ELLINA! AKOU OLYMPOS, AFTA EINAI GIA ANTHELLINES... KSERIS OTI ILITHIOS EINAI AYTOS POU LEEI TON ALLON ETSI ELIPSI EPIXIRIMATON.

      Διαγραφή
  3. Ζήτω η Ελλάς και o ΠΑΟΚ ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω το αμόρφωτο χριστεπώνυμο ποίμνιο που κρατά την Ελλάδα ουραγό στην Ευρώπη
    Ζήτω οι γραικοί και οι ρωμιοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Na zisei i Hfaistos kai Poseidwnas γελοιε/

      Διαγραφή
    2. kai o ERMHS kai o APOLLONAS pangeloie

      Διαγραφή
    3. Την άκρα ανοησία αγγίζει αυτός που θέλει να νικήσει την φύση". Ευριπίδης.

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλή η παρέλαση, αλλά 1-2 πράγματα δεν τα κατάλαβα:
    1) Ο λοχίας της χωροφυλακής με τη μπλε φόρμα και το φτηνό γιαλί ηλίου γιατί με κοίταγε τόσο βλοσυρά και επίμονα; Εγώ του μείωσα το μισθό;
    2) Οι συμπαθέστατες δεσποινίδες του ΕΠΑ.Λ. με το μισό μέτρο τακούνια και τα ανύπαρκτα μίνι για ποιο επάγγελμα θέλουν να μας πείσουν ότι ετοιμάζονται; Ντροπή καλέ κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κοιτας την δουλεια σου ανθρωπε μου και να αφησεις τα κοριτσια ησυχα. αν εσυ και αλλοι δεκα στην φλωρινα ζητε ακομα σε μια εποχη πισω και απο τα μαϊμουνια δεν σας φταει κανεισ ... το λοιπον κοιταξτε που ο κοσμος κεγετε και αφιστε τα κοριτσια να κανουν αυτο που θελουν ... οπως λεει και μια παριμια τα ρασα δεν κανουν τον παπα αρα και εσυ βουλωσε το και κατσε στην γωνια σου...

      Διαγραφή
    2. Και εσύ κοίτα να μάθεις Ελληνικά, γιατί από ορθογραφία σκίζεις!!!

      Διαγραφή
    3. ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ/Α ΕΙΣΑΙ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ/Η ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΕΨΕ ΛΕΦΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ ΓΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟ ΓΥΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΩΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΟΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Zήτω το Έθνος η Ελλάς ο Στρατός ο Πάοκ και ο .... βουνίσιος ακτιβιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Zήτω ο Χριστός και ο Δίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ζήτω οι συνοριοφύλακες που αντι να φυλάν τα σύνορα με σκόπια ή αλβανία φυλάγαν τους "επισήμους" = ελλάς το μεγαλείο σου βλάξ νεοταξίτη πασόκ οσφυοκαμπτη χρυσοχοιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Εκκλησία πάντα μπροστά, και στα καλά και στα άσχημα. Οι δήθεν "εθνικοί" που είναι? Εξαφανίστικαν ή είναι ανύπαρκτοι? Μάλλον ανύπαρκτοι. Και βαρίδια για την Ελλάδα που παλεύει. Οι χριστιανοί είναι ποίμνιο για την Ελλάδα και καλά κάνουν. Ζήτω η ΠΑΤΡΙΔΑ ζήτω η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΣΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν κρινουμε απο τα σχολια σου 09 05.που προλαβεσ να δεις το φτηνο γυαλι του ανθρωπου και που σε πειραξαν τα κοριτσακια με τα μινι,καταλαβαινουμε τη σοι ανθρωπος εισαι.ρουφιανος απο τους πολλους που εχει η πολη μας.ενα εχω να σου πω:ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΑ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ......ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΙΜΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΛ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝ ΜΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mpraboo!!!ta rouxa den kanoun ton an8rwpo peste ta

      Διαγραφή
    2. νιωθω καμαρι και τιμη που μπορω και νιωθω το τρεμουλο του σωματος μου να ακουει τα τυμπανα να χτυπουν την καρδια μου και να μου και δινω το θαρρος και ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΟ με τα ρουχα που φορω ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΓΩΝΗΜΑΣ ΔΕΝ ΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΡΙΞΑΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΖΗΚΩΝΩΝΤΑΣ ΠΙΟ ΠΣΗΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΘΗΤΡΙΑ 1ΟΥ ΕΠΑΛ

      Διαγραφή
    3. @10:26
      Να τις χαίρεστε, άντε, και του χρόνου με στρίγκ.

      Διαγραφή
    4. @11:43 κοπελια μπορει να εισαι περηφανη αλλα απο ορθογραφια σκιζεις!!! ειναι τραγικο!

      Διαγραφή
    5. @10:26 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ...ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ..ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ...ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.... ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟΣ!! ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ...ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΩΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΑΣΟΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΤΕΤΟΙΑ ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΒΑΘΜΟ ΜΟΥ... ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΠΛΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΞΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΓΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗΣΜΟ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΙΑ... ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

      Διαγραφή
  12. 09:57 AM diko exeis... kala pou einai kai i ekklisia kai esose tin ellada!!! ti perneis den mas les kai emas??? aaa kai gia diabase na deis thn stasi tis ekklisia kai tous aforismous ths epanastasis

    enas xristianos pou einai me ton xristo kai oxi me aytos pou thisabrizoyn sto onoma tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ έγραφε ο Υψηλάντης, αλλά ξέχασε να ρωτήσει τους αγράμματους μπούληδες που έμαθαν στο ίντερνετ ότι είναι απόγονοι του ...Δία και της Ήρας.
    Ρεζίληδες, ξεπουλήσατε την Πίστη των πατέρων σας, την Πίστη με την οποία οι Έλληνες μεγαλουργήσαμε, την Πίστη που μας κράτησε να μη φοράμε όλοι φέσια ακόμη. Δεν θα σας περάσει, γιατί η Ελλάδα δεν είστε εσείς. Ελλάδα είναι ο Κλολοκοτρώνης ("όταν πήραμε τα άρματα είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως και ύστερα υπέρ Πατρίδος"), ο Μακρυγιάννης και οι παρακαταθήκες που μας άφησαν. Συνεχίστε να παίζετε το παιχνίδι της νέας τάξης. Στα δύσκολα, εμείς οι Χριστιανοί, με την Υπέρμαχο Στρατηγό να μας προστατεύει, θα ξανακρατήσουμε την Ελλάδα ολόρθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι περί θρησκείας δοξασίες του Κοραή είναι κυματοθραύστης στην χριστιανική λαίλαπα της εποχής. Γράφει για τον εαυτόν του ότι «από την Πάτριον Θρησκείαν δεν εξέκλινε ποτέ» και πίστευε ότι ο Έλλην για να μεγαλουργήσει έπρεπε «να μένει πάντοτε εις τας σταθεράς και αμετακινήτους αρχάς της Ελληνικής Θρησκείας». Ο Κοραής ανέδειξε την Ελληνική Γραμματεία σε Ιερό Κώδικα της νεο-ελληνικής κοινωνίας. Απαιτούσε την κάθαρση της ευσέβειας και της Κοσμοαντιλήψεως του Ελληνικού λαού από κάθε χριστιανικό και ανθελληνικό στοιχείο. Ζητούσε την Ελληνική θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών και τον πλήρη εξοβελισμό της ιουδαϊκής αιρέσεως των Γαλιλαίων από τα σχολεία.

      «Εις την θεραπείαν της Ελλάδος» έγραφε ο Κοραής, μπορούσε να συμβάλει τα μέγιστα ο δάσκαλος και ο Ιερεύς εφόσον «γνώριζαν ακριβώς την Ελληνικήν Παιδείαν και Θρησκείαν».

      Ο Κοραής καταφέρεται με δριμύτητα συλλήβδην κατά των Γαλιλαίων κληρικών. Τους αποκαλεί απαιδεύτους και συμφορά του Έθνους διότι συντελούν «σε μίαν γενικήν διαστροφήν των ηθών και μυρίας προλήψεις και δεισιδαιμονίες». Δεν κάνει κανένα διαχωρισμό καλών και κακών Γαλιλαίων κληρικών. Μόνον όσοι έχουν Ελληνική Παιδεία και Ελληνική Θρησκεία που ελευθερώνει το νου από την άγνοια και διδάσκει στους ανθρώπους τα καθήκοντα προς τους Θεούς, μόνον αυτοί μπορούν να συμβάλουν στην πνευματική αναμόρφωση του Ελληνικού Έθνους.

      Η αυστηρή κριτική του Κοραή κατά των Γαλιλαίων δεν προήρχετο μόνον από τα αντι-χριστιανικά κηρύγματα της εποχής του αλλά κυρίως από την αγωνία του για την αναγέννηση και την μόρφωση του Ελληνικού λαού. Ήθελε να καταπολεμήσει το βυζαντινό σκότος εν τη γενέσει του.

      Διαγραφή
  14. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ :
    1) Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΖΙΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
    2) ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ
    3) ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ: 1967 - 1974 ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ.

      Διαγραφή
  15. ΤΣΙΜΠΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως σε κάθε Εθνική επέτειο, έτσι και χθες το πρωί, στρατιωτικό άγημα με τη συνοδεία της δημοτικής μπάντας, συνόδευσε τη σημαία στην κεντρική πλατεία (Γ. Μόδη) για να ακολουθήσει η - επίσης καθιερωμένη - έπαρση. Για μια ακόμη φορά, ένστολοι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην πορεία που ακολούθησε το άγημα, καθώς και δύο στρατονόμοι της Λέσχης Αξιωματικών (όχι αυτοί που συμμετείχαν στο άγημα), παρέλειψαν να χαιρετήσουν τη σημαία. ΝΤΡΟΠΗ!!! Να τους χαίρονται οι αξιωματικοί προϊστάμενοί τους. Ούτε αυτό δεν μπορούν να τους διδάξουν; Ότι η σημαία είναι το σύμβολο ολοκλήρου του ελληνικού Έθνους και του οφείλουν κάποιο σεβασμό, ο οποίος αποδίδεται με στρατιωτικό χαιρετισμό; "ΕΥΓΕ" στους προϊσταμένους. Άξιος ο μισθός τους και τα άστρα τους.

      Διαγραφή
  16. Μια ερωτηση.....Οι παππουδες που καθονται στα αριστερα της παρελασης ειναι παλαιμαχοι....??Ρωταω δεν ξερω...Και αν ναι τοτε ρωταω ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ....????Αυτους δεν τιμαμε??Κεφαλη δεξια λενε ειναι δυνατον να τους γυρναμε πλατη για να χαιρετησουμε πολιτικους και δημαρχους???
    Ρωταω απλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι φιλε αυτοι περνουν ματι την κορη της κυριας που ειναι πολυ υπερηφανη..Ρε φορεστε οτι θελετε,ποιος ειπε οτι ενας ανθρωπος κρινετε απο τα ρουχα του.Αλλα σε μια παρελαση, με παπουδες,γιαγιαδες,παιδια,να βλεπουμε την κορη σου,17 χρονων και να ντρεπομαστε να κοιταξουμε;και μου λεει η αλλη ειναι υπερηφανη μανα...ρε τι χαπια περνεις;οι γονεις ειστε ολοι σας τραγικοι.

      Διαγραφή
  17. Εγώ ένα μόνο θα σας γράψω και οποίος μπορεί να το καταλάβει το κατάλαβε...

    Θα 'ρθει η μοιραία αντιπαράθεση ανάμεσα στους ΓΝΗΣΙΟΥΣ Ελληνες, τους Ελληνοέλληνες και τους μούλους Ελληνες, τους ελληνο-εβραίους αλιώτικα. Ανάμεσα δηλαδή στα συνήθεια της Ιλιάδας που αποκρατούν ακόμη όπως έγραφε και ο Σολωμός, και στη δουλόφρονα και μουλωχτή"πολιτική του κλήρου.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον, απ' τον τουρκικόν εις τον χριστιανικόν». Αδαμάντιος Κοραής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. esy re file pou krineis tous pantes akoma kai aftnn thn mhtera??? dn exeis kanei amarties???? to exeis akoush pote afto pou lene mhn krineis gia na mhn kri8eis??? m fenete douleia dn eixais kai esy!!! kai afou dn eisai symfwnos m afto gt koitouses ola ta koritsakia m ta mini???...kai t fnhno gyaliii pou ktlbs oti einai fnhno??? siga re lefta na poume esy!!! flwrinioths eisai sigoyra,kai megalos ntompas...!!! an pali eisai gunaika mallon polu ths ekklisias 8a eisai esy... oloi mera 8a proskinass prwi brady kai sto faghto, poios 3erei t amarties plhrwnes kai esy...kai twra ta ebales m ta 17 xrona m ta mini...ti na sou pei kaneis tossh a3ia exeis kai esy kai myalo 15 xronou...(prosexe mhn se dw m foystaki ston kentriko gt 8a se malwsw) ftouuuu souuu reeee 3ediantrope ka gia ths le3eis pou les ftou sou...h zwh einai roda kai gyrizei mhn fobasee!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ...ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ....ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΙ .....ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ .....ΜΟΥ ΠΡΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ??????ΤΟ ΖΟΡΗ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ !!!!(ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΞΗΚΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΦΕΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΑ ΠΩ ....Η ΚΑΜΙΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ......ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΩΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.