Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η Παιδική Χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του ΦΣΦΑ σε χορωδιακή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 και ώρα 6.30 μμ στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη στην αίθουσα “Λίτσα Φωκίδη” πραγματοποιήθηκε η 3η Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών. Στη συνάντηση πήραν μέρος η παιδική χορωδία Πολυγύρου, η παιδική χορωδία Μουσικής Σχολής Δήμου Κιλελέρ, η παιδική χορωδία Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Πυλαίας, η χορωδία Μουσικού Γυμνασίου Δράμας, η παιδική χορωδία «Δημ. Λιώτσης» του ΦΣΦΑ και η παιδική χορωδία Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Τούμπας.
Ήταν μια ευχάριστη και καλά οργανωμένη εκδήλωση στην οποία, εκτός των τοπικών επισήμων, παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσ/νικης κ. Δημήτριος Γάκης εκφράζοντας με τα καλύτερα λόγια τον ενθουσιασμό του για την πολύ καλή δουλειά και το αξιόλογο αποτέλεσμα των μικρών χορωδών μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλους το ζεύγος Δημητρίου και Αλεξάνδρας Λιώτση για την επί δεκαετίες ανεκτίμητη ηθική και υλική προσφορά του, το Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» για την όλη οργάνωση και το συντονισμό με τους διοργανωτές, τα παιδιά της χορωδίας μας για την επιμέλεια που επιδεικνύουν στις πρόβες προκειμένου να πραγματοποιούμε επιτυχημένες εμφανίσεις σε τέτοιου είδους συναντήσεις. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν παροτρύνοντας τα παιδιά τους να συμμετέχουν στις πρόβες αλλά ιδίως επειδή στάθηκαν δίπλα μας και στη συγκεκριμένη εμφάνιση εκτός Φλώρινας.
Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τέτοιου είδους συναντήσεις Παιδικών Χορωδιών θα ήταν πολιτιστικά απαραίτητο να πραγματοποιούνται και στον τόπο μας, τη Φλώρινα με την ύπαρξη ανάλογης στήριξης από τους τοπικούς φορείς.

Με εκτίμηση
οι υπεύθυνες της χορωδίας Δημ. Λιώτση
Σοφία Μούλη
Αλεξάνδρα Παπά
Χαρίκλεια Κατσιλάκη


* Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από την εκδήλωση έχει αναρτηθεί εδώ

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.