Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου»

H Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, θα διοργανώσουν δράση με θέμα:
«Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου»
Πρόκειται για μια πανελλήνια καμπάνια, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η οποία θα κορυφωθεί με κεντρικές εκδηλώσεις σε πόλεις όλων των περιφερειών.
Κεντρικός στόχος της δράσης, είναι η προβολή από τους μαθητές του τόπου τους με δημιουργικά έργα έτσι ώστε να αποτελέσει προορισμό τόσο για τα σχολεία της χώρας μας όσο και του εξωτερικού.
Η κεντρική εκδήλωση στην πόλη της Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του ΦΣΦ “o Αριστοτέλης” την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, και ώρα 11:00 πμ.
Τη δράση θα υλοποιήσουν η Β/θμια Εκπαίδευση Φλώρινας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης Φλώρινας και οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.