Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δύο συναυλίες μαθητών του παραρτήματος Αμυνταίου του ωδείου Φλώρινας

Πολλοί μαθητές των τάξεων των καθηγητών πιάνου Απόστολου Δουγαλή, Χαράς Κατσαρού και Πέτρου Φάκα του παραρτήματος του Ωδείου Φλώρινας θα παίξουν το Σάββατο 31/03/12 στις 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου.
Παίρνουν μέρος οι Χατζηκωνσταντίνου Θεοδότα, Ακριτίδου Ιωάννα, Κοσμίδου Ελένη, Λαζαρίδου Κωνσταντίνα, Χατζή Εύη, Γεωργίου Παρασκευή, Χατζητιμοθέου Αλέξανδρος, Κατσουπάκη Ελένη, Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Ιωαννίδου Σέβη, Ιωαννίδου Μαρία, Μπάντη Ειρήνη, Καραδαγλής Ιωάννης, Λαζαρίδου Κωνσταντίνα, Έλκα Ελισάβετ, Θεοδορίδης Δημήτρης, Στάιου Ειρήνη, Δούμκου Ναταλία, Κοσμίδου Δέσποινα και Σμιξιώτη Ευθυμία.
Επίσης στις 03/04/12 στις 7:00μ.μ. και πάλι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου οι μαθητές της τάξης μονωδίας της καθηγήτριας Ξένιας Τσαβκοπούλου θα ερμηνεύσουν το Stabat Mater του Pergolesi και άλλες άριες . Παίρνουν μέρος οι Παπάζογλου Νικολέτα, Πάλλιου Μαρία, Χαραλάμπους – Κωνσταντίνου Νικόλαος, Χύτα Μαρία και Καλώτα Χαρούλα. Συμμετέχει και η κ. Ξένια Τσαβκοπούλου. Συνοδεύει στο πιάνο η Μαριάνθη Τσαβδαρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.