Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ισοπαλία του Φιλυριακού στις Σέρρες με διαμαρτυρίες

Ούτε μέρες ούτε βδομάδες αλλά μετά από 2 μήνες και 8 μέρες ο Φιλυριακός ξαναείδε κανονικό γήπεδο (τα γήπεδα του νομού είναι σκεπασμένα από χιόνια) και ξαναμπήκε σε αγωνιστική δράση. Την Κυριακή 26/2/2012 στον εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα με την Πανσερραϊκή οι παίχτριες του Φιλυριακού πάτησαν ξανά χορτάρι. Από το Δεκέμβριο είχε να αγωνιστεί ο Φιλυριακός. Εκτός αυτού είχε να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα απουσιών από κάρτες και τραυματισμούς.
Το τελικό 2-2 δεν αξίζει στον Φιλυριακό γιατί είχε κλασικές ευκαιρίες και γιατί κάποιες αποφάσεις του διαιτητή αδίκησαν το Φιλυριακό. Στο πρώτο μέρος η Μάινου, ενώ έβγαινε τε-τα-τετ με την γκολκίπερ, υποδείχθηκε οφσάιντ αν και ξεκίνησε από κανονική θέση. Στο δεύτερο μέρος και ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ του Φιλυριακού δε δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή της Λυπίτκα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ενώ ήταν έτοιμη να σημειώσει τέρμα. Αν εκείνη τη στιγμή γινόταν το 1-3 δύσκολα ο Φιλυριακός θα έχανε τη νίκη.
Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, στο 2`λεπτό. Στην πρώτη επίθεσή του ο Φιλυριακός έκανε το 0-1 με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ-πλασέ της Μάινου από πλάγια δεξιά θέση. Στο 31`λεπτό η Λυπίτκα αφού ντρίμπλαρε όλη την άμυνα σούταρε και η μπάλα κατέληξε στο δεξί γάμα της Μανιάκα κάνοντας το σκορ 0-2. Η Πανσερραϊκή μείωσε με την Πανίδου λίγα λεπτά πριν το τέλος του α`ημιχρόνου όταν επικράτησε σύγχυση στα καρέ του Φιλυριακού ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Φιλυριακός είχε και μία μεγάλη φάση σε τετατέτ της Μάινου με την γκολκίπερ Μανιάκα να διώχνει σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι γινόταν στο κέντρο με το Φιλυριακό σε αντεπιθέσεις να χάνει ευκαιρίες και να μη του δίνεται καθαρό πέναλτι στην ανατροπή της Λυπίτκα. Η Πανσερραϊκή όμως κατάφερε να ισοφαρίσει πάλι από κόρνερ όταν η Ζαχαριά βρήκε την μπάλα ανάμεσα από πολλές παίχτριες που βρίσκονταν στη μικρή περιοχή του Φιλυριακού και έγραψε το 2-2. Στο 88`λεπτό η Σιώμου κράτησε το 2-2 με επέμβαση που έκανε σε κοντινό πλασέ, ενώ στη λήξη του αγώνα ο Φιλυριακός χάνει μεγάλη ευκαιρία σε τε-τα-τετ της Μάινου που σούταρε άουτ.
Αξίζει να τονίσουμε πως στο συγκεκριμένο αγώνα επέστρεψε στην ενεργό δράση η Ποζατσίδου Ελισάβετ μετά από πολλά χρόνια καθώς και η Πεοβίτου Ελένη, ενώ το ντεμπούτο της έκανε η νεαρή Παπά Ευαγγελία (Ποζατσίδου και Παπά αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο από τη Φιλυρηίδα).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ (Πουλικίδης Μιχαήλ): Μανιάκα, Ζαφειροπούλου, Τσάκωνα, Καμνίτσα, Μπιζεργιαννίδου, Μπιμπή, Πανίδου, Γεωργιάδου, Κηπουρού, Ζαχαριά, Γασπαρίδου (46' Μαυρίδου)
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δημήτριος): Σιώμου, Ζήκου, Παπούλια Κάτη, Ποζατσίδου, Βασιλείου, Λυπίτκα, Τσιλοφύτη, Παπά, Πέικου (84' Πεοβίτου) Μάινου.

Διαιτητικό τρίο: Χανίδης Ι.Ντόγκα Β. Ντόντης Θ. (ΣΔΠ Μακεδονίας)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Τι είναι ο άνθρωπος! Αν μπορούσαμε να μη πάμε Σέρρες και να χάσουμε με 2-0, θα το δεχόμασταν με ευχαρίστηση λόγω των πολλών προβλημάτων. Τώρα που φέραμε ισοπαλία είμαστε δυσαρεστημένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.