Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Μ. Ιωσηφίδης: «ζούμε σε μια εποχή διεκδίκησης»

«Ζούμε σε μία εποχή διεκδίκησης» ήταν το κύριο μήνυμα της ομιλίας του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη στη συγκέντρωση των φορέων και πολιτών του Νομού Φλώρινας, που οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, ενόψει της συγκέντρωσης της 2ης Μαρτίου 2012 την κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Ξεκινώντας με το σοκαριστικό «Η Ελληνική Δημοκρατία δεν αποδίδει δίκαιο. Η Πολιτεία δεν είναι δίκαιη απέναντι στο Νομό Φλώρινας. Μας αναγκάζει να προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις», ανέλυσε το σκεπτικό του και αιτιολόγησε την πλήρη στήριξη στην Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, αλλά και την ενεργό συμμετοχή του Δήμου Αμυνταίου στις κινητοποιήσεις.
Στο πλαίσιο της παρέμβασής του ο Μάκης Ιωσηφίδης ανέφερε ότι οι περιοχές του λιγνιτικού άξονα έχουν προσφέρει τα μέγιστα, εδώ και 60 χρόνια, στην Ελλάδα και είναι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της χώρας. Δυστυχώς, οι Κυβερνήσεις δεν έχουν αναγνωρίσει αυτή την προσφορά και την περιοχή μας την έχουν στο περιθώριο. Είναι ώρα να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και πρέπει να ξεφύγουμε από τα εθνικά μας όρια, καθώς τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης θα μας ακούσουν καλύτερα από τους θεσμικούς φορείς της Ελλάδας που κωφεύουν εδώ και χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. Για το τρένο είπε κάτι; ΟΒοσκόπουλος επίσης είπε κάτι ; θα διαβάσουμε στις εφημερίδες και θα τους κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.