Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Από το καρναβάλι στο Ξινό Νερό


22 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΑΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ????
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΣΤΕ ΛΙΓΟ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που βγάλανε τα μόρια τους εξω οι Ξινονερίτες τα λύσαμε τα προβλήματα. Ντροπή στους διοργανωτές και σε αυτούς που δώσανε λεφτα για αυτά τα αίσχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι κατοικος χωριου της Φλωρινας(χωρικος) που πηγα να δω την παρελαση στο Ξ.Νερο(για πρωτη και τελευταια φορα).Οι διοργανωτες της παρελασης ειναι ΧΩΡΙΑΤΕΣ και εξηγουμε:
    Ηρθα στο χωριο σας,ηπια καφε στην καφετερια σας,εφαγα δυο σουβλακια προς ενισχυση του συλλογου σας και στις 14:οο ακριβως ημουν στην κεντρικη πλατεια και περιμενα να δω την παρελαση-ματαια ομως-γιατι οι διοργανωτες δεν ειχαν αισθηση του χρονου και παρα το τσουχτερο κρυο και το ψιλοβροχο ελεγαν στον κοσμο που ειχε παγωσει οτι σε λιγο θα ξεκινησει η παρελαση και ξανα σε λιγο και ξανα...
    Στις 15:00 αγανακτισμενος και παγωμενος εφυγα(χωρις βεβαια να εχει ξεκινησει η παρελαση)
    Να το εχετε να το χαιρεστε το καρναβαλι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαμένα λεφτά , χάλια οργάνωση, αίσχη και διαστροφή τα φετινά χαρακτηριστικά του Ξυνονερίτικου Καρναβαλιού. Δεν θα ξαναπάμε το μόνο σίγουρο. Απλά σαν φορολογούμενος πολίτης δεν δέχομαι να πετιούνται λεφτά σε τέτοιες εκδηλώσεις. Προτιμώ να τα μαζεύουμε σε ένα κουμπαρά και να τα εχουμε για αποχιονισμούς και λακούβες. Ακούσατε κ. Ηλιάδη και κ. Αντωνιάδη. Φτάνουν οι χορηγίες για στρινγκάκια και άρματα της μιας χρήσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο υπάρχουν ελαφρόμυαλοι τέτοιες δύσκολες εποχές, θα γίνονται αυτά (η γνωστή λογική: "θέλω να ζήσω το σήμερα έντονα" κ.λ.π.).

    Από Τρίτη, οι ίδιοι θα κλαίγονται για την κρίση και για το ότι δεν υπάρχουν λεφτά για βενζίνη, πετρέλαιο, φαγητό και τσιγάρα, τι κάνει ο δήμος για το ένα, τι κάνει για το άλλο...

    Καλός ο χαβαλές, όταν όμως έχουμε λύσει τα προβλήματά μας και πάντα με μέτρο, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει φράγκο.

    Δεν υιοθέτω την μιζέρια με τα παραπάνω, αλλά την κοινή λογική. Τα χρήματα που δίνονται για τέτοια "φεστιβάλ", θα μπορούσαν να ταίσουν ένα σωρό κόσμο στην περιοχή. Χαβαλές μπορεί να γίνει και με λιγότερο "έντονες εκδηλώσεις".

    Στα επόμενα χαράτσια, απολύσεις, περικοπές, ας ρίξουν ένα χορό όσοι πήγαν, το διοργάνωσαν κ.λ.π. ( Διάθεση να υπάρχει και να μην μιζεριάζουμε, σωστά; )

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το φετινό καρναβάλι ήταν μια χαρά...λίγο περισσότερη οργάνωση και θα γίνει ακόμα καλύτερο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στους ΞΙΝΟΝΕΡΊΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΚΆΘΕ είδους σκοταδιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ακούτε τους αντικαρναβαλιστές. έχουν τσιμέντο στο κεφάλι και δεν ξέρουν από χιούμορ...εβίβα κρασάκι μου να πάνε κάτω τα φαρμάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλά συγχαρητήρια στο Ξινό Νερό για την οργάνωση του καρναβαλιού παρόλες τις αντιξοότητες και την έλειψη χορηγών.Μη μασάτε αδέρφια από τις μεσαιωνικές νοοτροπίες των μικρανθρώπων(βλ.11:45PM).Ερχόμαστε κάθε χρόνο και θα συνεχίσουμε όσο υπάρχετε.
    Δεκαετίες τώρα οι κότες δεν κάνουν τίποτα σε όλο τον νομό μας...σκύψτε κι άλλο το κεφάλι.
    Μπράβο και πάλι στα παιδιά του Ξινού Νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχει πέσει πολύ ο πήχης της διασκέδασης βλεπω. Αλλού βαρούν τα τύμπανα κ´ αλλού χορεύει η νύφη. Ερε τι μας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΡΟΤΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΠΑΤΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΤΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΚΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο καημένος ο Κολοκοτρώνης. Είπε κάποτε πως μια μέρα το πανεπιστήμιο θα γκρεμίσει το παλάτι. Λάθος, σοφέ μου γέρο. Γιατί αφόντας εστήσανε μπροστά στο πανεπιστήμιο τον πατριάρχη, η νεότερη Ελλάδα είχε παίξει πια τη ζαριά της στο Ρουβίκωνα. Είχε πάρει το δρόμο της. Τη στράτα του κακού και της ανεμοζάλης. Η Ελλαδοελλάδα αποσύρθηκε, άκρα πικραμένη και περήφανη. Και άφηκε την Εβραιοελλάδα να ξερογλείφεται σα μαϊμού απάνου στη σκηνή του καραγκιόζη:
    «Γειά σου, μάνα μου Ελλάς, είμαι κλεφτοφουκαράς».
    αφιερωμένο στον Feb 26, 2012 10:44 AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ε όχι και έλλειψη χορηγών .Δήμος Αμυνταίου , ΔΗΚΕΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ δώσανε χρηματα για να δουμε μια μπουρδα απο τα παιδιά του Ξινού Νερού. Βεβαια πάνε οι καλές εποχές που ο Θείος Λιάνης έδινε 30 και 50 χιλιάρικα για την ιδια μπούρδα. Για αυτο βουλιάξαμε και δεν έχουν δουλειές τα παιδιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Feb 27, 2012 05:04 AM TOTE NA PERIMENIS NA PANTREYTIS PRIN KANEIS SEX..
    KAI AYTO MONO GIA TEKNOPIISI... ARE KARBOUNOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 05:04 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ...ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ??? ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητε 5,26 Θα 'ρθει η μοιραία αντιπαράθεση ανάμεσα στους ΓΝΗΣΙΟΥΣ Ελληνες, τους Ελληνοέλληνες και τους μούλους Ελληνες, τους ελληνο-εβραίους αλιώτικα. Ανάμεσα δηλαδή στα συνήθεια της Ιλιάδας που αποκρατούν ακόμη όπως έγραφε και ο Σολωμός, και στη δουλόφρονα και μουλωχτή"πολιτική του κλήρου.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο σεβασμιότατος τα παίρνει τα λεφτουδάκια του;Με τι αυτοκίνητο κυκλοφορεί;Πληρώνει φόρο;Βενζίνη;Κινητό;
    Ξυπνάτε Ραγιάδες Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ME ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??? ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Η ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟΣ ΣΑΣ.ΟΙ ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ! ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.