Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Διάκριση μαθητή από το Αμύνταιο σε μαθηματικό διαγωνισμό

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Φλώρινας για τη συμμετοχή τους, και στις δύο φάσεις του γραπτού διαγωνισμού ο «Ευκλείδης», ο οποίος διοργανώνεται ετησίως από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον μαθητή Χατζή – Μπακρατσά Αλέξανδρο της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Αμυνταίου ο οποίος κατόπιν εξαιρετικής επίδοσης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην τρίτη και τελευταία φάση του διαγωνισμού, ο οποίος θα διενεργηθεί τον Μάρτιο του 2012 στην Αθήνα.
Συγχαίρουμε επίσης τους γονείς του μαθητή και τους συναδέλφους καθηγητές Μαθηματικών για τη συμμετοχή τους (με προσωπική θυσία χρόνου) στην υλοποίηση του διαγωνισμού αυτού και για το κίνητρο που έδωσαν στους μαθητές να διαγωνισθούν.
Ελπίζουμε η διενέργεια αυτού του είδους των διαγωνισμών στα Μαθηματικά αλλά και σε άλλα μαθήματα (όπως η Φυσική, η Βιολογία, η Χημεία, τα Αρχαία Ελληνικά, κλπ.) να έχει μεγάλη απήχηση στους μαθητές των Σχολείων μας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας
Ph.D Τζώτζης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.