Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Διοργάνωση αγώνων από τον Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

Ο ΣΟΧ και φέτος όπως κάθε χρόνο, διοργάνωσε στις 21-22/1/2012 τον 2ο προκριματικό αγώνα χιονοδρομίας αλπικών αγωνισμάτων, κατηγορίας Π2-Κ2 σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας ΕΟΧ.
Είναι ο μοναδικός σύλλογος που διοργανώνει μέχρι σήμερα επίσημους αγώνες χιονοδρομίας, περιφερειακούς, πανελλήνιους, διεθνείς FIS. Στις 30/3/2012 θα διοργανώσει αγώνα κριτηρίων της προαγωνιστικής κατηγορίας. Τις ημέρες των αγώνων τη Φλώρινα την επισκέπτονται 100 – 150 αθλητές, προπονητές, αρχηγοί ομάδων, συνοδοί. Τις ημέρες των αγώνων η Φλώρινα γεμίζει ζωή και κίνηση.
Στον αγώνα στις 21-22/1/2012 αντιμετωπίσαμε προβλήματα λόγω καιρού (χιονόπτωση, αέρα, κρύο) παρόλα αυτά ο αγώνας τέλειωσε, οργανωτικά και αθλητικά με επιτυχία. Χάρη στης φιλότιμες προσπάθειες του Δ.Σ. του ΣΟΧ και των μελών του. Οφείλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία, κριτές, πιστέρ, συνεργεία. Ονομαστικά τον γιατρό του Νοσοκομείου, Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής, Κωτακίδη Γεώργιο που πάντα είναι κοντά μας, τον Ορθοπεδικό γιατρό Σβάρνα Άκη και όλους τους ανώνυμους συντελεστές.
Την ίδια ημερομηνία ο ΣΟΧ έστειλε και αποστολή από 7 αθλητές στις Σέρρες για να αγωνιστούν στην Κατηγορία Π1 – Κ1. Τα παιδιά του ΣΟΧ τίμησαν και τον σύλλογό τους και τη Φλώρινα με το αγωνιστικό τους ήθος και την αθλητική τους κατάταξη, μέσα σε 85 αθλητές. Για αυτό και ο ΣΟΧ τους συγχαίρει δημοσίως.
Θα ήταν παράληψη αν δεν κάναμε χωριστή αναφορά στον αθλητή του συλλόγου μας Τσωρλάκη Ραφαήλ, που μετά από απουσία ενός έτους επέστρεψε και αγωνίζεται με τον σύλλογο του. Αν και στον πρώτο του αγώνα αντιμετώπισε ατυχίες, τραυματισμό στο πρόσωπο – σπάσιμο μπατόν – χτύπημα στα πλευρά κατάφερε να πάρει την 4η θέση στο αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης. Μπράβο Ραφαήλ.
Στις 28-29/2012 ο ΣΟΧ στέλνει αποστολή από 5 αθλητές στο Ελατοχώρι Κατερίνης της κατηγορίας ΑΓΕΝ για να συμμετέχουν σε διεθνή αγώνα FIS.
Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.