Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Οι «γαλάζιες» λίστες στη Δ. Μακεδονία σύμφωνα με τον «Κόσμο του Επενδυτή»

Άλλο ένα δημοσίευμα εφημερίδας ασχολείται με εκλογικά σενάρια και συγκεκριμένα με τη στελέχωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή τη φορά ο «Κόσμος του Επενδυτή», που για τη Δυτική Μακεδονία αναφέρει:
Στα Γρεβενά κατεβαίνει ο Θανάσης Σδράλλης, προσωπάρχης της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης ενώ ενδιαφέρονται οι Ιωάννης Γιάτσιος, Ματθαίος Αδάμος και Γιάννης Χάτσιος.
Στην Καστοριά όλα δείχνουν πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο οι Πασχάλης Γκέτσιος, Γιώργος Ντίνας και Μαρία Αντωνίου, ενώ ο πρώην βουλευτής του νομού Ανέστης Αγγελής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.
Στην Κοζάνη, ο Διαμαντής Βαχτσιαβάνος, στέλεχος του κόμματος, θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ για πρώτη φορά κατεβαίνει και ο Γιώργος Τοπαλίδης.
Στη Φλώρινα, το ψηφοδέλτιο φαίνεται πως θα ενισχυθεί με τις υποψηφιότητες του πρώην περιφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου και του οικονομολόγου και μέλους της Π.Ε. Σταύρου Παπασωτηρίου. Ενώ ακούγεται και το όνομα του Απόστολου Ασλανίδη.

1 σχόλιο:

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.