Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Τι συμβαίνει με τις διακοπές ρεύματος;

Εκτός από τις ολιγόλεπτες και προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται και απροειδοποίητες και μάλιστα μεγάλης χρονικής διάρκειας (άνω της μιας ώρας) διακοπές στην ηλεκτροδότηση.
Μήπως τελικά το κακό έχει παραγίνει και κάποιος αρμόδιος μπορεί να δώσει μια πειστική απάντηση για το τι τελικά συμβαίνει;
Άστε που αν κάνεις το λάθος να πάρεις τηλέφωνο τη ΔΕΗ για να ρωτήσεις πότε θα επανέλθει το ρεύμα, το τηλέφωνο είτε θα είναι διαρκώς κατειλημμένο, είτε κανείς δε θα απαντά.

Αναγνώστης

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΑΒΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΛΑΒΩΝ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΠΕΡΝΑ ΔΙΚΤΥΟ 20.000VOLT ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΥΡ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.