Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η γενοκτονία των ζαρκαδιών

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, ομάδα ''νηστικών, γενναίων και ευαίσθητων'' κυνηγών, σκότωσε επτά (7)!!! ζαρκάδια, στο ύψωμα Μπούτσι Κρυσταλλοπηγής του δήμου Πρεσπών.
Δεν είναι βέβαια τα πρώτα θύματα αυτής της κυνηγητικής περιόδου, και μακάρι να 'ναι τα τελευταία. Οι ''περήφανοι'' κυνηγοί συνεχίζουν το έργο τους.... Συνοδεύουν το γεύμα τους με μπόλικο κρασί, αυτοί οι ''ευαίσθητοι'' κυνηγοί, γαμπρέ της Κρυσταλλοπηγής κι εσύ! Βάρβαροι το δάκρυ τους το θυμηθήκατε; Πάρτε θέση κυνηγοί, φύλακες, αρμόδιοι και η τοπική εξουσία.
Προτείνω λοιπόν η 16η Νοεμβρίου, να ορισθεί ως ημέρα ''Γενοκτονίας των Ζαρκαδιών''...

Αναγνώστης

10 σχόλια:

  1. τι να πω?δυστηχως γυρω μας υπαρχουν πολυ "ανθρωποι" που ειναι χειροτεροι απο ζωα.και τωρα που τα φαγατε βγαλατε κερατα.Ελεεινοι,τριαθλιοι και αμορφωτοι χωριατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο. Κάποιος επιτέλους πρέπει να τιμωρηθεί. Εχει καταντήσει αηδία το συγκεκριμένο θέμα. Δεν πρέπει όμως στο πρόσωπο κάποιων τραμπούκων να αμαυρώνετε όλος ο θεσμός του κυνηγιού. (Είμαι φανατικός κυνηγός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κυνηγι στην ανθρωπινη φυση υπηρχε για την καλυψη της αναγκης της σιτισης. Απο την στιγμη που εγινε χομπι ριμαχτηκαν ολα. Σεβομαι προσωπικα την τροφικη αλυσιδα και την φυση αλλα δεν σεβομαι καθολου τα τερατα που σκοτωνουν ζωα για ΧΟΜΠΙ. Ειναι φρικια της φυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..kai ξανα επαναλαμβανομαι.....συνηθος σχολιαστες τετοιον θεματων,τυχαινει να ειναι χειροτερης παστας ανθρωπων απο τους "αθλιους" κ "αμορφοτους" κυνηγους...κατακρινω το γεγονος.....αλλα λυπαμαι τον "μορφωμενο" κ "εξυπνο" σχολιαστη που δεν ειχε τα κοτσια να τους φτυσει καταμουτρα,γιατι απο τα λεγομενα ξερει πολλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από το να γράφετε ανώνυμα στο ιντερνετ γιατί δεν πηγατε να υποβάλετε μήνυση ωστε να τιμβρηθούν οι παράνομοι κυνηγοί ,γιατί δεν καλέσατε την θηροφυλακή αγροφυλακή κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ou reeeeeeeeeeee ntropi sas mia zoi mpratskides tha eistei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η παρούσα είδηση..
    ..Που θα πάει, η προσπάθεια μας για απομόνωση,Πανελλήνια κατακραυγή και τελικά αυτοχειρία, θα στεφθεί με επιτυχία..
    Τι κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ί σ χ ο ς ! ! !
    Ντροπή τους, δεν ξέρω για αυτούς , πάντως τα δικά μου παιδιά θέλω να βρουν τη φύση όπως τη βρήκα εγώ.
    Ποιός τους δίνει αυτό το δικαίωμα, ποιός;

    ΄Οποιος γνωρίζει συγκεκριμένα γεγονότα νομίζω, θα ήταν χρήσιμο να τα καταθέσει αρμοδίως, για τον καταλογιμό των ευθυνών.

    Αλήθεια πού πήγε η Αιδώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.