Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για την αυριανή απεργία

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους της χώρας για να αντιπαλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις αντεργατικές και αντικοινωνικές προβλέψεις του Νέου Προϋπολογισμού έτους 2012 που διαμορφώθηκε κατ' επιταγή και απαίτηση των Τροϊκανών.
Αντιστεκόμαστε, αντιδρούμε και απεργούμε, στις άδικες αντεργατικές και αναποτελεσματικές πολιτικές, που συνεχίζονται και από τη νέα Κυβέρνηση, παρά τα αδιέξοδα και την αναποτελεσματικότητα των μέτρων που εφαρμόστηκαν.
Ταυτόχρονα αντιπαλεύουμε όλες τις νομοθετημένες φοροεπιδρομές και τις αντεργατικές ρυθμίσεις που ανατρέπουν και καταργούν χρόνιες κατακτήσεις όπως ΣΣΕ, οικονομικά, ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, εντείνοντας τις εργατικές και κοινωνικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις.
Διεκδικούμε ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής που θα υπηρετεί, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΑΝΑΓΚΕΣ του και όχι τα ΚΕΡΔΗ και τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
Μια πολιτική που θα τερματίζει την δικαστική ασυλία όλων αυτών που λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο, χρεοκόπησαν τις επιχειρήσεις, μεταβίβασαν τις καταθέσεις και τα περιουσιακά τους στοιχεία και τώρα επικαλούμενοι την κρίση, αδυνατούν δήθεν να πληρώσουν.
Είναι πλέον αναγκαίο και απαραίτητο για να αντιπαλέψουμε αποτελεσματικά αυτή την αντεργατική θύελλα, να συνταχθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον κοινό αγώνα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
και ώρα 11:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.