Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«Αθάνατοι» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας:

Αθάνατοι
(Immortals)

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12: 20.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/12: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 6/12: 21.00

Φαντασίας | 110'
Σκηνοθεσία: Ταρσέμ Σίνγκ
Πρωταγωνιστούν: Χένρι Καβίλ, Μίκι Ρουρκ, Φρίντα Πίντο, Στίβεν Ντορφ, Τζόζεφ Μόργκαν, Λουκ Έβανς, Κέλαν Λουτζ, Τζον Χερτ

Το «Immortals» θα στρέψει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον του κόσμου στην ελληνική μυθολογία. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο Θησέας που θα ηγηθεί της μάχης ενάντια στους φυλακισμένους Τιτάνες, έχοντας τη βοήθεια των Θεών του Ολύμπου. Η ταινία έχει γυριστεί σε παρόμοιο αισθητικά στυλ, με αυτό των «300» του Ζακ Σνάιντερ, ενώ σκηνοθέτης ανέλαβε ο Ταρσέμ Σινγκ, σκηνοθέτης του «The Cell», ταινίας που εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο οπτικό της στυλ.
Έχουν περάσει αιώνες από τότε που οι θεοί κέρδισαν τον πόλεμο από τους τιτάνες. Η εμφάνιση, όμως, του βασιλιά Υπερίωνα είναι μια νέα μεγάλη απειλή, αφού κηρύσσει πόλεμο ενάντια στην ανθρωπότητα. Μαζί με έναν αιμοσταγή στρατό, αναζητά ανά την Ελλάδα το θρυλικό Τόξο της Ηπείρου, ένα μυθικό όπλο κατασκευασμένο από τον Άρη. Μόνο αυτός που κατέχει το Τόξο μπορεί να απελευθερώσει τους τιτάνες από τα Τάρταρα. Όμως, οι θεοί είναι ανίσχυροι λόγω ενός αρχαίου νόμου που δεν τους επιτρέπει να παρεμβαίνουν στα των ανθρώπων. Μόνο ένας χωρικός, ο Θησέας, είναι αυτός που μπορεί να σταματήσει τον Υπερίωνα και τις ορδές του.

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ Dolby Digital Surround
ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.