Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ήττες για τις ομάδες κορασίδων και νεανίδων του ΜΠΣ Φιλώτα

Στην αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, το Σάββατο η ομάδα κορασίδων του Φιλώτα ΜΠΣ έπαιξε με την αντίστοιχη ομάδα του ΦΣ Εθνικού Κοζάνης, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοζάνης, οπού και ηττήθηκε με σκορ 40-3, ενώ την Κυριακή η ομάδα των νεανίδων έπαιξε με την αντίστοιχη ομάδα του ΦΣ Αρίωνα Πτολεμαΐδας, στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυνταίου οπού και ηττήθηκε με σκορ 21-30.
Ειδικά ο αγώνας των νεανίδων ήταν πολύ καλός και θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό, αλλά σε κάποια κρίσιμα σημεία στοίχισαν κάποιες ολιγωρίες αλλά και η απουσία της Στρατάκη που ήταν τιμωρημένη. Καλύτερες παίκτριες του αγώνα ήταν οι Παπαδοπούλου (10 γκολ) και Σουμτάκη (6 αποκρούσεις πέναλτυ) από τον Φιλώτα και Νικολαΐδου (6 γκολ) και Δημητριάδου (7 γκολ) από τον Αρίωνα.
Η διοίκηση του συλλόγου, με ανακοίνωσή της, συγχαίρει τους διαιτητές των αγώνων για τις πολύ καλές διαιτησίες τους αλλά και τις αντίπαλες ομάδες για την ποιότητα των εμφανίσεών τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.