Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Έκαναν παρέλαση κρατώντας… φέρετρο

Με ένα φέρετρο στους ώμους, φορώντας μαύρα και κρατώντας κεριά, φοιτητές από το τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, αλλά και νέοι, παρέλασαν μπροστά από τους επίσημους, ενώ παράλληλα έριξαν και φεϊγβολάν.

23 σχόλια:

  1. Ντροπή , να πάνε να τα κάνουν στις πόλεις τους αυτά !!! Μάλλον θα πάνε κάποιοι, γιατί αργά η γρήγορα η σχολή θα μας πεί ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Νίτσα (από το Φλωρινίτσα ) και θα πετάξει για άλλες πολιτείες..

    Εύγε στα παιδιά και όποιος δεν κατάλαβε στην αρχή ειρωνευόμουν. Φιλιά και πούδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΕΛΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ.ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ - Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ -ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ!!! giati??? epidi ta edose ola gia na bgoume apo thn krisi??? are karbouno pou exete edo stin florina giafto 100 xronia piso eiste...akoy ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ!!!!!

    OXI ALLO KARBOYNO OXI ALLA PROBATAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτή την πόλη των δημοσίων υπαλλήλων, που κανένας δεν διαμαρτύρεται, ένα μεγάλο μπράβο στους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών.
    Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 28 Οκτωβρίου 2011 2:34 μ.μ. Ναι, ιδίως ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης...μια και σε αυτούς οφείλεται η τεράστια ανάπτυξη που βιώνει η Φλώρινα. Μην ξεχνάμε ότι φεύγοντς ο Βοσκόπουλος απ' την Νομαρχία δεν πήρε μαζί του την Μερσεντς που αγόρασε με τα λεφτά ΜΑΣ αλλά την έκανε δώρο στον Μητροπολίτη για την βοήθειά του στις εκλογές και φυσικά ο Μητροπολίτης την δέχτηκε "για να την πουλήσει και να δώσει τα λεφτά στους φτωχούς..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού ξυπνάει η νεολαία, κάτι καλό συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μακάρι σε αυτό το φέρετρο να βρίσκεται όλη η γενιά των λαμογιοδίαιτων που μας έφτασαν εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αιωνία η μνήμη σε όλα όσα με ιδρώτα και αίμα οι πατεράδες μας διεκδίκησαν και κατέκτησαν και μας τα πρόσφεραν για τα να αφήσουμε να χαθούν μέσα σε λίγους μήνες χωρίς καν να ιδρώνει το αυτί μας. Η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη είναι πως Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι γκρίζες προς το μαύρο. Και κάτι άλλο σήμερα σε όλόκληρη την Ελλάδα ο κόσμος έδειξε φανερά και με κάθε τρόπο πως για να γιορτάσουμε τις εθνικές μας επετείους δεν είναι απαραίτητοι οι ...." επίσημοι" που είναι όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου λαμόγια, απατεώνες κιαι χονντρόπετσοι. Γελάγανε σήμερα την ώρα που περνούσε το φέρετρο με τη σωρό των ελπίδων τους. Γελάγανε, από την εξέδρα οι μωροί, γιατί αυτοί έχουν κάνει τη μπάζα τους. Τί τους νοιάζει για τον κοσμάκη; Αυτοί κοιμούνται και ξυπνάνε με την εικόνα μιας εξέδρας. Για αυτό ζουν. Προτείνω στην επόμενη παρέλαση να μην αφήσουμε να στηθεί καμία εξέδρα. Αν θέλουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση να το κάνουν όπως όλοι μας στημένοι στο πεζοδρόμιο. Και πολύ τους είνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΝΑΣ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ)ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Σ.Κ.Τ.ΕΙΧΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενα μεγαλο μπραβοοο στα παιδια των καλων τεχνων...καιρος ηταν καποια στιγμη να ξυπνησει αυτη η πολη..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ.... ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΟΜΩΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ (5), ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ. ΓΥΡΙΣΑΝ ΄΄ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ΄΄ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΟΦ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ GOTHIK ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ TOYΣ.
    ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΑΙΜΑΤΗΡΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eσυ ο απο πάνω (12.27) πρέπει να χαλάστηκες άσχημα ε ? Τι έγινε , ο Καντιώτης και οι λοιποί μαυροφόροι που σε θρέφανε τόσα χρόνια σου είπανε να τα γράψεις αυτά ? Η μήπως τίποτα λαμόγιο /παπαγαλάκι/γλύφτης τοπικών αρχόντων είσαι ? Σε έτσουξε που κάποιοι μη Φλωρινιώτες αντέδρασαν ε ? Εσυ θες τον κόσμο να κοιμάται εδω πάνω προφανώς... Ψόφα ρε φίλε και μετά ξύπνα.. Ο κόσμος έχει αλλάξει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 29 Οκτωβρίου 2011 12:27 π.μ. ΤΑΛΕΠΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί οι φασίστες γράφουν πάντα με κεφαλαία και είναι τραγικά ανορθόγραφοι???Να προσθέσω επίσης οτι τα μισα παιδια δν ειναι καν στην καλών τεχνών μην δίνετε συγχαρητήρια μονο σ'αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12:28 ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ (ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ) ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ. ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χίλια μπράβο στα παιδιά. Μαθητές και φοιτητές!!!
    Αφήστε τα κομπλεξικά φασιστοειδή να σας χαρακτηρίζουν όπως θέλουν. Τόσο ξέρουν από διαμαρτυρίες οι βολεμένοι!
    Βαθιά μέσα μου, σας ζήλεψα για το θάρρος σας να εκδηλώσετε με αυτόν τον τρόπο την διαμαρτυρία σας.

    Να σταθώ λίγο στο ότι ο περιφερειαρχης, επέλεξε την Φλώρινα για να παρακολουθήσει την παρέλαση. Ξέρει φαίνεται πόσο κότες είμαστε οι Φλωρινιώτες και πως εδώ, δεν θα άνοιγε ρουθούνι και πως δεν θα τολμούσε κανένας να διαμαρτηρηθεί.
    Όσο για τους άλλους δύο ακατανόμαστους πίσω του; Χασκογελούσαν αντί να προβληματιστούν. Αντί να αντιμετωπίσουν με την στοιχειώδη σοβαρότητα τις συμβολικές κινήσεις των μαθητών αλλά και των φοιτητών.
    Τρισάθλιοι!! Σύντομα οι "ψιχάλες" θα γίνουν πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κρίμα που το φέρετρο ήταν άδειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,
    ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ , ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ
    ΤΕΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
    ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
    ΚΑΙ ΠOΙΟΙ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σίγουρα δεν ήταν μόνο της καλών Τεχνών αλλά αυτοί ήταν οι εμπνευστές και οι υπόλοιποι ακουλούθησαν. Καλά ρε άνθρωπε τι πίνεις και δεν μας δίνεις? Είναι ποτέ δυνατόν να βλέπεις τη μοναδική δυνατή διαμαρτυρία σε αυτή τη πόλη και να την αντιμετωπίζεις με αυτό το τρόπο? Κρίνεις από τον καναπέ σου, αλλά ήθελα να ήξερα τι θα κανες έσύ όταν έβγαινες στους δρόμους όπως έκαναν πολλοί Έλληνες που έφαγαν ξύλο και δακρυγόνα όταν εσύ πιανόσουν από το καθησιό και κρίνεις τώρα τους φοιτητές που θρηνούν την αξιοπρέπεια των πολιτών αυτής της χώρας!! Εσύ πως επαναστατείς εναντίον των προδοτικών πολιτικών? Όταν ακυρώνεις μία ενέργεια πρέπει να χεις μια άλλη να προτείνεις. Καθώς επίσης όταν μιλάς για εικαστικό βίντεο και το κρίνεις χωρίς να το έχεις δει και χωρίς να έχεις εικαστικές γνώσεις γίνεσαι απλά γραφικός. Δεν καταλαβαίνω με τι επιχειρήματα κατακρίνεις ένα βίντεο απλά επειδή έχει ως θέμα τον θάνατο, γιατί είναι απααίτητα κακό αυτό? Τι εννοείς όταν λες "για να εκδηλώσουν την πίστη τους"? Πως θεωρείς ότι είσαι εσύ σε θέση να γνωρίζεις την πίστη αυτών των παιδιών? Δεν μπορείς να ζητάς επιχειρήματα από τους παραπάνω όταν εσύ ο ίδιος λες ασυναρτησίες!!! Καλό είναι να καταλάβεις ότι χρωστάς ένα ευχαριστώ στα παιδιά αυτά, και τους φοιτητές και όλους όσους συμμετείχαν γιατί ήταν ο λόγος που μίλησαν για την πόλη σου στο θέμα διαμαρτυρίας στις παρελάσεις. Όταν ξαναμιλήσεις να προσέξεις πολύ τι θα πεις, δεν έχεις δικαίωμα να προσβάλεις μια ομάδα ανθρώπων άνευ λόγου, και κυρίως όταν έχει προσπαθήσει να προσφέρει στη κοινωνία, κάτι που και εσύ φίλε μου έπρεπε να είχες κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. (12.27) Πως θα αντικρούσω το τι λές από την στιγμή που δεν ξέρω κανένα από τα παιδιά και το τι κάνουν ? Εσυ πάντως λάσπη καλή ξέρεις να ρίχνεις ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ CAPS LOCK ΠΑΤΗΜΕΝΟ KAI MAΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΑ. Τα ξέρεις τα παιδιά ? Αφου λες δεν τα γνωρίζεις γιατι τους αποκαλείς μπαχαλάκηδες ? Έχεις αποδείξεις για αυτά που γράφεις ή απλά τα λές επειδή στα είπε ο κομματοσκυλομπαμπάκας σου ή ο πνευματικός σου που σε χάιδευε όταν ήσουν μικρός? Ψόφο σου λέω ρε. Βλάκα Φλωρινιώτη που και εξαιτίας σου αυτή η πόλη δεν θα πάει ποτέ μπροστά...Στο τραίνο που σου κόψανε και δρόμο από αυτή την πόλη άχρηστο φασιστοειδές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. sths epomenes vouleytikes ekloges
    oloi h flwriniotes epitelous na joipnisoun...
    oxi mono ejetias aytou toy simvantos..
    alla ejetias ton ejhs...
    ta trena....
    o stratos mas....
    to nosokomio mas...
    h anergia mas....
    to petreleo mas....
    kai ayti synexizoun na geloun stis ejedres
    sta fakelakia ton eklogon zwgrafismeno ena feretro ayto xriazete...
    xipniste ...mono oloi mazi enomenoi ...
    tha ta kataferoume dwste telos sthn koroidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 30 οκτωβρη 1.01
    για να αποκαλέσεις βλάκα τον φλωρινιώτη κοπρια θες πολλα καρβελια ακόμα, τον φλωρινιώτη κωλοεγλειφες για να μπεις στην σχολή εφαρμοσμένων χωρίς πραγματικες εξετάσεις(πανελλαδικες)αφου δεν μπορουσες να μπεις στην καλων τεχνών και αφού τα σάλια σου εφτασαν στο πάτωμα άρχισες να μας πουλας φούμαρα και εκδηλώσεις υψηλού περιεχομένου...ολοι μαζι ξαπλα στο ποταμι μες στην μα......διαλογιζόμαστε και βρίζουμε τον καθένα. βρε ουστ κουλτουριάρηδες του κ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. .... ολοι οι βολεμενοι ειναι αντιθετοι....!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.