Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση της κας Δοσίου από το Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και προέδρου του Ωδείου κ. Δημητρίου Ηλιάδη, στην παραίτηση που υπέβαλλε η βιολονίστα και μέλος του Δ.Σ. του Ωδείου κα Ντάνη Δοσίου.
Στις 22 Σεπτεμβρίου 2011 ο κ. Ηλιάδης απέστειλε επιστολή προς την κα Δοσίου, με την οποία γνωστοποιούσε πως δεν κάνει δεκτή την παραίτησή της. Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμη κα Δοσίου,
Λάβαμε την αίτηση παραίτησής σας, η οποία μας ξάφνιασε και μας στεναχώρησε αφάνταστα. Φυσικά δεν γίνεται αποδεκτή από εμένα και από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία ενημερώθηκαν αμέσως.
Παρακαλούμε να ανακαλέσετε με μοναδικό γνώμονα το καλό του Ωδείου και γενικότερα των παιδιών της Φλώρινας.

Με εκτίμηση
Δημήτριος Ηλιάδης
Πρόεδρος Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας»


Για το ίδιο θέμα ο κ. Ηλιάδης δηλώνει: «Σεβόμαστε απόλυτα τους λόγους που οδήγησαν την κα Δοσίου σε αυτή την κίνηση. Σεβόμαστε όμως και την τεράστια προσφορά της στον πολιτισμό και στην κοινωνία της Φλώρινας και αυτό που επιθυμούμε είναι η παραμονή της στο Δ.Σ. του Ωδείου, ώστε να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για υλοποίηση των υψηλών στόχων που έχουμε θέσει. Για μας, η κα Δοσίου παραμένει μέλος του Ωδείου».

1 σχόλιο:

  1. Το γεγονός ότι δεν σέβονται το αίτημά της για παραίτηση δεν είναι πιο σημαντικό;
    Τι εννοεί ο αντί και τα μέλη του Δ.Σ. θα την κρατήσουν με το ζόρι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.