Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αριστείδου έσπασε το ρόδι

Μεγάλο παιχνίδι έκανε η Δέσποινα Αριστείδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων, εχθές στην Θεσσαλονίκη, εμφάνιση που την οδήγησε για 1η φορά στην καριέρα της στο βάθρο και στο χάλκινο μετάλλιο. «Επιτέλους!» φώναξε ο προπονητής της Στάθης Γεροσίδερης, ο οποίος πάλευε πολύ καιρό γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Στους ίδιους αγώνες ο Δημήτρης Δούδος έμεινε χαμηλά εκτός 4άδας, αφού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυπελλούχο Μπουρουλίδη, ενώ η γάμπα του «πρόδωσε» τον πολύ καλό Ηλία Τσαρτσιταλίδη.
Κυρίαρχη ήταν η εμφάνιση του Ο.ΞΙ.Φ. στους αγώνες. Εκτός από την πολυπληθή αποστολή εξασφάλισε την τεχνική και ηλεκτρονική υποστήριξη της διοργάνωσης, γεγονός απαραίτητο για να μείνουν οι αγώνες στην Θεσσαλονίκη.
- Μεγάλη αποστολή έστειλε, επίσης, ο Ο.ΞΙ.Φ. στο Ζρένιανιν της Σερβίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νεανίδων στο ξίφος μονομαχίας. Συνολικά 7 κοπέλες μαζί με τους προπονητές, Καλυβιάνο και Χρήστου έδωσαν το παρόν στους αγώνες. Στον αγωνιστικό κομμάτι η Αθανασίου (18η) και η Κοκκινίδου (19η) ξεχώρισαν, αλλά έμειναν εκτός 16άδας που ήταν και ο βασικός τους στόχος. Στο Κύπελλο συμμετείχαν 58 αθλήτριες από 9 χώρες.
- Η προπονητική ομάδα του Ομίλου ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα εσωτερικού και εξωτερικού για την περίοδο 2011-2012. Συνολικά ανακοινώθηκαν 11 αγώνες εσωτερικού και 13 εξωτερικού για όλες τις κατηγορίες, ενώ στην Φλώρινα έχουν προγραμματισθεί 2 περιφερειακά κύπελλα, 1 Διεθνές (Λυγκηστίς), 1 Ευρωπαϊκό Κύπελλο και 1 προπονητικό κάμπ (Πρέσπες). Για 1η φορά φέτος έχει προγραμματισθεί η συμμετοχή των μικρών ξιφομάχων (-13) σε διοργανώσεις στην Ουγγαρία και Σλοβενία.
- Τέλος, ο Ο.ΞΙ.Φ. ανακοινώνει Νέο Πρόγραμμα Ανίχνευσης Ταλέντων με την ονομασία: «ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ». Σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:30 έως 18:00) στην αίθουσα 17 του ΔΑΚ Φλώρινας οι υπεύθυνοι προπονητές και προπονήτριες Λεωνίδας Καλυβιάνος, Γιάννα Χρήστου και Φωτεινή Ναλπαντίδου θα αξιολογούν τους μελλοντικούς ξιφομάχους ηλικίας 6 έως 9 ετών. Στους 20 πιο ταλαντούχους πιτσιρικάδες θα απονεμηθεί το βραβείο «Ντ’ Αρτανιάν» κατά την διάρκεια των τελικών του FLORINA EUROCUP 2011, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 18:00 μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο. Πληροφορίες: 2385028600.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.