Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ο «Πήγασος» άνοιξε τα φτερά του

Η ίδρυση του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Πήγασος» Φλώρινας αποτελεί γεγονός στην αθλητική και πολιτιστική ζωή της πόλης μας, μιας πόλης που χαρακτηρίζεται από την επιθυμία για άθληση και πολιτισμό.
Εχθές, στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου, έγινε η επίσημη παρουσίαση των μελών και των στόχων του συλλόγου. Όπως αναφέρθηκε, επιδίωξη είναι να δοθεί σε όλους τους – μικρούς και μεγάλους – κατοίκους της πόλης η δυνατότητα για δημιουργική άθληση και ψυχαγωγία, βασισμένες σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό και αθλητικό προσανατολισμό και με ειδικευμένους και κυρίως έμπειρους και καταξιωμένους γυμναστές – καθηγητές φυσικής αγωγής.
Στον «Πήγασο» θα λειτουργούν:
* Τμήματα προσχολικής ηλικίας (παιδιά 4-6 χρονών): έμφαση στο δημιουργικό παιχνίδι και την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων των μικρών παιδιών
* Τμήματα άθλησης για παιδιά ηλικίας 6-8, 8-10, 10-12, 12-16 χρονών.
* Τμήματα Ενηλίκων Ανδρών-Γυναικών με στόχο την εκγύμναση αλλά κυρίως τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης με ασκήσεις για ευεξία, ευελιξία και ενέργεια.
* Ειδικά τμήματα υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών – Σωμάτων Ασφαλείας και ΤΕΦΑΑ.
Ακαδημία Ποδοσφαίρου για την εκμάθηση του αθλήματος, της Τεχνικής – Τακτικής του και της Αθλητικής Συμπεριφοράς.
Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, ενώ ήδη γίνονται προεγγραφές. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6997633737 και 6985945316 και στο e-mail: pegasus_florinas@yahoo.gr.
Υπεύθυνοι Γυμναστές – Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Γιάννης Λονδράκης και Πέτρος Γιούρσης.

2 σχόλια:

  1. Η συμβολή τέτοιων θεσμικών σχηματισμών, όπως είναι οι αθλητικοί σύλλογοι, στον αθλητισμό και στον θετικό προσανατολισμό των νέων είναι σίγουρα μεγάλη.

    Αλλά, γιατί οι γυμναστές, αλλά και άλλοι που ασχολούνται με τον αθλητισμό, προτιμούν αυτή τη μέθοδο; Μπορούν, επί παραδείγματι, να κάνουν μια υγιή επιχείριση με καλές εγκαταστάσεις και να συνεισφέρουν κι αυτοί στο οικονομικό καλό του τόπου, αποδίδοντας, λέμε τώρα, τον ανάλογο φόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΙΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΚΑΛΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ , ΜΟΥΣΙΚΗΣ , ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ , ΚΛΠ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΟΝΙΟ, ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΣΑΙ, ΣΤΡΕΨΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΣ Ή ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Ή ΓΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΣΘΕ ΣΥΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.