Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας

Η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας, με τη νέα του μορφή, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Αυγούστου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Ωδείου και Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτριος Ηλιάδης, η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Δόμνα Ευνουχίδου και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ντάνυ Δοσίου, Μίμης Μούσιος, Βασίλης Γιαννάκης και Νικόλαος Γιώσκος.
Κυρίαρχο θέμα ήταν η ετοιμότητα του Ωδείου ενόψει της νέας χρονιάς. Όπως διαφάνηκε, βασική προϋπόθεση για την απρόσκοπτη λειτουργία του είναι η επιχορήγηση από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης, όπως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια.
Παράλληλα, πρόθεση των μελών του Δ.Σ. είναι η μείωση των γενικότερων λειτουργικών δαπανών.

4 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ?
    ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΜΩΣ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΨΗΛΑ, ΣΑΝ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΚΡΙΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας πούνε ποτέ γιατί η κ. Ευνουχίδου πληρώνεται τόσα πολλά χρήματα; Τόσα πολλά εχει προσφέρει στην πόλη μας ή τόσα πολλά ρεσιτάλ εχει δώσει στη Φλώρινα ή τόσους πολλούς μαθητές διδάσκει στο ωδείο μας;.....Ας ειναι καλά η κ. Δοσίου για τις επιλογές της!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ? ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΩΔΕΙΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ....
    ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΠΑΣΟΥ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΟΥ?ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΙ!..ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ:ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΣΟ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.