Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Βαλτόνερο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Πληττομένων Βαλτονέρου δίνει το παρών ώστε να ακουστεί το πρόβλημα του χωριού και όχι μόνο. Ο Στάθης Δρογώσης, Ο Κώστας Τηλαβερίδης και τα Χαμένα Όνειρα, τρεις καταπληκτικές φωνές θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε μια μαγευτική βραδιά στον προαύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Βαλτονέρου, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011.
Η μουσική διαμαρτυρία έχει στόχο να ακουστεί και φυσικά να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ο οικισμός από την δραστηριότητα του ορυχείου της ΔΕΗ ΑΕ. Ή Είσοδος στην μουσική διαμαρτυρία είναι δωρεάν. Θα υπάρχουν ποτά (μπύρες ρετσίνες κλπ.) όπως και σουβλάκια και λουκάνικα.
Τα έσοδα που θα προκύψουν από την εκδήλωση διαμαρτυρίας θα διατεθούν για την αγορά ενός μηχανήματος που θα μπορεί να μετράει την μόλυνση του Βαλτονέρου και των γύρω χωριών σε καθημερινή βάση. Όταν το κράτος και η τοπική αυτοδιοίκηση απέχουν από τα προβλήματα μας χρόνια τώρα, είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στις νέες γενιές και τα παιδιά μας να δώσουμε την μάχη μόνοι μας. Στήριξε και εσύ την προσπάθεια μας, η μόλυνση δεν είναι μόνο δικό μας προνόμιο, ούτε και σταματάει στα διοικητικά μας όρια.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΛΤΟΝΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.