Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια του Ωδείου Φλώρινας

Θέλω ολόθερμα να συγχαρώ τον μαθητή μας Αντώνη Σελεμίδη για την εισαγωγή του στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και τον πρώην μαθητή μας Αναστάσιο Λ. Βαλκάνη για την εισαγωγή του στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Χαίρομαι που οι γνώσεις που απέκτησαν στο θεωρητικό τμήμα του Ωδείου, τους έδωσαν τα μέσα για την επιτυχία τους στα ειδικά μαθήματα των πανελληνίων εξετάσεων (αρμονία και ντικτέ) και εύχομαι μια μέρα, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, να γίνουν δυνατά στελέχη του Ωδείου και να προσφέρουν στον τόπο τους, ούτως ώστε αυτό το Ωδείο να έχει όλο και περισσότερο διδακτικό προσωπικό που να κατάγεται από την Φλώρινα.
Θερμότατα συγχαρητήρια επίσης και στον καθηγητή τους και υποδιευθυντή του Ωδείου, κ. Γιάννη Παυλίδη, θεωρητικό, που με τόση φροντίδα, γνώση και ενδιαφέρον παρακολούθησε την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια!
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία

Η Διευθύντρια του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Δόμνα Ευνουχίδου

1 σχόλιο:

  1. πάλι καλά που κατόπιν εορτής η κ. Ευνουχίδου (ως απούσα συνήθως), θυμήθηκε τα παιδιά της Φλώρινας και τις επιτυχίες αυτών. Ευχαριστούμε την κ. Δοσίου που μας την έφερε στην Φλώρινα και η ίδια φρόντισε να λάμπει (η διευθύντρια) δια της απουσίας της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.