Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια του δημάρχου Αμυνταίου

ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Η δημοσίευση των βάσεων των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ήταν το τέλος για την αγωνία των χιλιάδων μαθητών που διαγωνίστηκαν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σηματοδότησε την ολοκλήρωση της προσπάθειας του καθενός μαθητή, αλλά και των οικείων του, για την επίτευξη του στόχου της εισαγωγής στις σχολές των Πανεπιστημίων και των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας. Ταυτόχρονα όμως είναι και αφετηρία για μία νέα πορεία στη γνώση, αλλά και την επαγγελματική εξέλιξη.
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και εύχομαι να έχουν πάντα επιτυχίες στην ακαδημαϊκή τους και αργότερα στην επαγγελματική τους ζωή.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΗΛΙΑΔΗ
Μία ακόμη μεγάλη στιγμή για τον Ελληνικό αθλητισμό μας χάρισε ο αθλητής του Φιλίππου Αμυνταίου, Ηλίας Ηλιάδης, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο που έγινε στο Παρίσι.
Ο Ηλίας Ηλιάδης είναι στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος και αυτό μας κάνει όλους περήφανους. Εκτός από τα θερμά μας συγχαρητήρια θεωρώ ότι πρέπει να τιμήσουμε τον μεγάλο αθλητή και πιστεύω ότι ο Δήμος Αμυνταίου θα κάνει το χρέος του.

Ιωακείμ Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.