Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μαθήματα φωτογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Η φωτογραφική ομάδα «Ροές», ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων φωτογραφίας για αρχαρίους και προχωρημένους. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα (τμήμα αρχαρίων) και Τετάρτη (τμήμα προχωρημένων) 9.00 μμ. – 11:00μ.μ στους χώρους της Λέσχης (Διεθνές).
Περιλαμβάνονται θέματα σχετικά με την ιστορία, την τεχνική λήψης, επεξεργασίας και εκτύπωσης της αναλογικής και της ψηφιακής φωτογραφίας καθώς επίσης και την φωτογραφική αισθητική. Οργανώνονται συχνά φωτογραφικές εξορμήσεις που στοχεύουν στην πρακτική εξάσκηση των μελών.
Εγγραφές καθημερινά από 5 έως 16 Σεπτεμβρίου 2011.
Πληροφορίες: Παπαϊωάννου Κώστας τηλ. 6984598985

Μαθήματα Σκακιού
Εγγραφές στη Σκακιστική Ακαδημία, από Πέμπτη 1 έως και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου καθημερινά 7 - 8 μ.μ., στην αίθουσα Μεγαρόβου 13 (απέναντι από την Ε.ΡΑ). Πληροφορίες: 2385028665, 6937412010 (Αντωνιάδη Χαράλαμπο).

Συμμετοχή της Φωτογραφικής Ομάδας «Ροές» στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας
Η Φωτογραφική Ομάδα συμμετείχε με ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών με θέμα «Σπουδή στη Φωτογραφία Τοπίου». Παρουσιάστηκαν φωτογραφίες των Βασίλη Χρυσοχοΐδη, Κώστα Τικόπουλου, Ζωής Χήτου, Αθηνάς Γαρδάνη, Γιώργου Σαρνατζίδη, Ιορντάνκας Τένοβα, Λάζαρου Δούμτση, Αθηνάς Πέρκα και Βασίλη Σιαπέρα.
Παράλληλα και στον ίδιο χώρο παρουσιάστηκαν φωτογραφίες του Κώστα Παπαϊωάννου, από την παράσταση του Χοροθεάτρου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.