Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήριο μήνυμα

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τις νέες και τους νέους της Φλώρινας που κατάφεραν να εισέλθουν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Καλή σταδιοδρομία και “αίεν αριστεύειν”.
Σ’ εκείνους δε που αυτήν τη φορά στάθηκαν άτυχοι και θα προσπαθήσουν ξανά , εύχομαι ο στόχος τους να επιτευχθεί και θυμίζω πως “Ο επιμένων νικά”

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κ. Χ. Ρόζας
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. τι συνομιλούσες στο βίτσι με την χρυσή αυγή κύριε Ρόζα ? ποιά είναι η σχέση σου με την χρυσή αυγή? είσαι μέλος ή φίλος της? θα μας απαντήσεις αγαπητέ κύριε Ρόζα ή θα το βάλεις κι αυτό κάτω απο το χαλάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαζαρακη με όλον τον κόσμο μιλάμε, οτι και με οποιον θέλουμε.

    Κ.Χ. Ροζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑΚΗ ! ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ,,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΟΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΟΝΥΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ......."ΛΑΖΑΡΑΚΙ" ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΩΣ "ΦΙΛΙΚΗ" ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΙΑ. "ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ¨ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α. " ΜΟΝΟ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ" ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΛΙΤΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ". ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΊΣΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ...Ο "ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ" ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΥΜΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΟΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ Η "ΑΦΕΝΤΙΑ" ΣΟΥ ΣΑΣ ///ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ/.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΧΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΡΑΣΑΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΑΝΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.