Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Η... σιωπή του δημάρχου

Πέρασαν ήδη δύο 24ωρα από τη δημοσίευση, από το neaflorina, της μετάφρασης της συνέντευξης του προέδρου της Μελίτης Παν. Αναστασιάδη στην εφημερίδα «Ντνέβνικ».
Και ενώ υπήρξαν πολλές αντιδράσεις και ευθείες καταδίκες των όσων είπε, φαίνεται πως ο χρόνος των 48 ωρών δεν ήταν επαρκής για να προκαλέσει την αντίδραση και του πρώτου πολίτη του δήμου Φλώρινας.
Ο Γιάννης Βοσκόπουλος λοιπόν, δήμαρχος Φλώρινας, ήταν ένας από αυτούς που περιμέναμε να αντιδράσει άμεσα. Και γιατί η Μελίτη ανήκει στο δήμο όπου ο ίδιος είναι δήμαρχος, αλλά κυρίως γιατί ο κ. Αναστασιάδης εμπλέκει ξεκάθαρα το δήμο Φλώρινας – τη δημοτική αρχή δηλαδή – σε ένα πολύ σοβαρό θέμα. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μελίτης λέει στη συνέντευξή του: «Το ερώτημα το οποίο θέτουμε ως κόμμα, μαζί με το δήμο, είναι να διδάσκονται τα παιδιά για μια ώρα την ημέρα τα Μακεδονικά, όπως μαθαίνουν τα ελληνικά. Δεν θα πω Μακεδονικά, αλλά μητρική γλώσσα».
Πόσο χρόνο χρειάζεται τελικά ο δήμαρχος για να προβεί σε μια δήλωση, που υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα χρειαζόταν μόλις δυο λεπτά; Δε νοιώθει την ανάγκη να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο; Δεν τον ενδιαφέρει; Η απλά δεν έχει κάτι να πει;

11 σχόλια:

  1. Eίδαμε τις φοβερές δηλώσεις Κωνσταντινίδη, Μούσιου, Σουμπάση, τώρα περιμένπυμε και τον Βοσκόπουλο! Το πολύ πολύ να κάνουν μάγκα τον Αναστασιάδη με τους χειρισμούς τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ine magkas o anastasiadis. den sas chriazete esas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα δεν μου βγάζετε από το μυαλό, πως βαλτός είναι ο Αναστασιάδης, (μαντέψτε από ποιον).

    Υπάρχει προηγούμενο στην Νομαρχία με τέτοια θέματα.

    Για να καλύψεις κάποια επίκαιρα σκάνδαλα, δημιουργίες κάποια άλλα.
    Ο Βοσκός είναι μάνα σε αυτά.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o δήμος δεν καθορίζει το ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων, ούτε μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει μάθημα ! σοβαρευτείτε!
    Για να εισαχθεί μάθημα στα σχολεία της Ελλάδας το αποφασίζει το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας και υπογράφεται προεδρικό διάταγμα.
    Δε γίνεται κουβεντιαστά, επειδή το ζήτησε ένας καραγκιόζης.
    Συνεπώς, ορθώς ο δήμαρχος δεν αναφέρει τίποτε, εξαιτίας αυτού του λόγου.
    Φυσικά πρέπει να βγάλει ανακοίνωση για όλα τα υπόλοιπα γελοία του Αναστασιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Praetorian.
    30 Ιουλίου 2011 4:04 μ.μ.
    Και έτσι η κοινή γνώμη που μίλαγε για της ρεμούλες του πρώην νομάρχη και νυν δημάρχου…τώρα έχει άλλο να ασχολείται…
    Ίσως από τέτοιους ανθρώπους όλα να τα περιμένεις…είναι ο ξάδελφος ο φιλιποφ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ30 Ιουλίου 2011 στις 6:22 μ.μ.

    ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΤΡΑΜΠΑΛΑ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφου και ο δήμαρχος το ίδιο είναι όπως και ο ξαδερφός του. Γιατί ξεχασατε πριν τεσσερα χρονια οταν ηταν νομαρχης και απολαμβανε τα μπανια του στη Χιο τον προφητη Ηλία και στη Μελιτη γινοτανε παλι χαμος. Μεχρι και στο Θεμα το ειχανε παιξει τοτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έχει πιο σοβαρά θέματα ν' ασχοληθεί....
    ΟΧΙ ρε παιδιά τους εισαγγελείς, το ΣΔΟΕ, Τους Ορκωτούς Λογιστές,τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, τις καταγγελίες των blogs για καταχρήσεις, τα κολωνάκια.....
    Άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο γιάννης βοσκόπουλος είναι ήπιων τόνων απλά δέν θα ανταπαντήσει στα αδιανόητα του αναστασιάδη ..άς απαντησει επιτέλους ο πάυλος βοσκόπουλος να κλείσει το θέμα και να μην κρύβεται άποψη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KALA RE, TOSH SHMASIA STON ANASTASIADH? ARKETA ASXOLITHIKAME ME TON "XORIATI". EGINE ANTRHOPOS NA MILAEI KI AUTOS. VGIKE STH DIMOSIOTITA KAI NOMIZEI OTI KAPOIOS EINAI. H TELEYTAIA TRYPA TOU ZOURNA EINAI. PARATISTE TON. KI AN TOLMAEI AS KANEI TIPOTA SE ELLINIKO XWRO. KAI MIN GRAFETE ELLINIKA DEN KATALAVAINEI. DEN TA MILOUSE APO MIKROS. TOU TA METAFRAZOUN. TZAMPA LOGIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.